Bachelor of science in business administration

College of Saint Rose

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in business administration

College of Saint Rose

1

Een belangrijk in Business Administration bereidt u om uw plaats te nemen als een zakelijk leider.

U zult bekwamen in alle functionele gebieden van het bedrijfsleven-financiën, management, marketing en accounting-terwijl het hebben van de mogelijkheid om zich te concentreren op een specialiteit.

U kan ook de ontwikkeling van uw eigen specialiteit met een faculteit adviseur. Als onderdeel van je studie, zul je een business plan in het eerste jaar stage bij een nationale of regionale organisatie te creëren, en de studie met een full-time docenten die excellentie in het onderwijs en het bedrijfsleven hebben bereikt.

Geselecteerde studenten kunnen ervoor kiezen om onze Dual Degree BS / MBA, wat de kans om zowel graden-regel die 158 credits-met zo weinig als 140 credits te verdienen biedt na te streven.

Programma overzicht:

De Bachelor of Science in Business Administration grote bereidt studenten voor op de zakelijke leiders. Door middel van de basisvorming, studenten ontwikkelen vaardigheid in de verschillende functionele gebieden van het bedrijfsleven. In aanvulling op de kern cursussen, die worden genomen door alle Business Administration majors, elke student heeft de mogelijkheid om een ​​bepaalde concentratie van de vijf opleidingen binnen een gespecialiseerd gebied van business zoals Finance, Financial Planning, Managerial Accounting, Belastingen, Accounting en Auditing selecteer ; of studenten kunnen hun eigen geïndividualiseerde concentratie te ontwikkelen met de hulp van een faculteit adviseur.

Programma-eisen:

De Business Administration belangrijkste benadrukt de bouw van de mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden die zo belangrijk zijn voor succes in de professionele carrière van de student zijn. Gedurende het programma, de studenten het opbouwen van een portfolio van business plannen en presentaties, waardoor het ontwikkelen van hun professionele hervatten. De belangrijkste vereist dat alle studenten aan een erkende stage of field-studie optie voorafgaand aan het afstuderen te voltooien.

Alle studenten het ontwikkelen van een beter begrip van de verschillende functionele gebieden van het bedrijfsleven door het invullen van de Business Administration Core. Elke student heeft de mogelijkheid om een ​​bepaalde concentratie van de vijf opleidingen binnen een gespecialiseerd gebied van het bedrijfsleven te selecteren. Concentraties zijn: Finance, Financial Planning, Managerial Accounting, Belastingen, Accounting en Auditing; of studenten kunnen hun eigen geïndividualiseerde concentratie te ontwikkelen met de hulp van een faculteit adviseur.

Normaal gesproken, als een student heeft laten inschrijven in de Business Administration gestudeerd aan de Universiteit van Saint Rose, hij of zij moet voldoen aan alle resterende kern en concentratie eisen Saint Rose cursussen. Ook moeten studenten die een minor Business Administration aan alle eisen voor de minderjarige met Saint Rose cursussen.

De minimale krediet vereiste voor de Bachelor of Science in Business Administration aan de Universiteit van Saint Rose is 122 credits, die bestaat uit de volgende:

 • Business Administration kern 45 studiepunten
 • Business Administration concentratie 15 credits
 • College Liberal Education eisen 41 studiepunten
 • Extra kunst en wetenschap keuzevakken * 8 credits
 • Extra credits ** 13 credits

* Kunst en wetenschap keuzevakken voor cursussen van de kunsten en wetenschappen die al dan niet Liberaal Onderwijs aanwijzing. Cursussen genomen in vakgebieden zoals boekhouding, het bedrijfsleven, verpleging, onderwijs, medische technologie of techniek zijn over het algemeen niet beschouwd als kunst en wetenschap voor deze eis. Studenten moeten overleggen met hun adviseurs bij de selectie van deze cursussen.

** Extra credits omvatten alle cursussen of aanvaard door het college van Saint Rose die kunnen worden toegepast in de richting van de 122 credit uur afstuderen eis.

Concentratie Area (15)

Finance, Financial Planning, Managerial Accounting, Accounting en Auditing, belastingen, en geïndividualiseerde of Interdisciplinair Concentratie: Studenten hoofdvak in Business Administration moet een van de volgende concentraties te kiezen.

Finance Concentratie (15 studiepunten)

De concentratie van Financiën is bedoeld voor studenten die willen het gebied van commerciële en investment banking, verzekeringen, vermogensbeheer, effectenhandel en tussenhandel, pensioen- en wederzijdse fondsbeheer, corporate finance en real estate management of de verkoop in te voeren. De concentratie zorgt voor een stevige basis in de kern theorieën van financiering. Studenten die aan gespecialiseerde geavanceerde graden in Finance te verkrijgen zullen profiteren van de integratie van theorie en actuele ontwikkelingen in de financiële wereld. De Finance faculteit begrijpt de noodzaak voor studenten om pragmatische, innovatieve en bedreven in het gebruik van computers worden als ze zijn om uitstaande financiële managers. Finance biedt een enorme intellectuele en financiële beloning voor haar beoefenaars, met vele verkrijgen van financiële onafhankelijkheid in het begin van hun carrière. Sommige studenten nemen van de concentratie kan hebben besloten op een loopbaan in andere specialiteiten, maar zal worden aangetrokken door de voordelen die de Finance concentratie biedt studenten in het plannen van hun eigen financiële toekomst.

Financiële Planning Concentratie * (15 studiepunten)

De Financiële Planning concentratie is bedoeld voor de student geïnteresseerd is in persoonlijke financiële planning voor individuen en gezinnen. Financiële planning omvat het beheer van de financiële middelen om een ​​doel van de plaats waar een persoon zou willen zijn in de toekomst en ontwikkelen van een plan van hoe hij of zij dat doel kan bereiken vast te stellen. De ontwikkelde plannen vereisen een integrale aanpak die verschillende gebieden van personal finance, waaronder omvat: beleggingen, verzekeringen, pensioenuitkeringen, estate planning, persoonlijke belastingen, en de financiële planontwikkeling. De concentratie zal studenten voor te bereiden op het gebied van financiële planning in te voeren in organisaties zoals banken, kredietinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, beleggingsondernemingen of accountantskantoren. Uiteindelijk kan de student ervoor kiezen om hun eigen prive-praktijk vast te stellen voor de financiële planning. De concentratie in Financial Planning curriculum voldoet aan de educatieve eis voor de certificering van de Certified Financial Planner Board of Standards (GVB Board) en kwalificeert studenten te zitten voor het GVB ® Certificering Onderzoek, uitgevoerd door het GVB raad.

* GVB ® en gecertificeerd financieel PlannerTM zijn keurmerken die eigendom zijn van de Certified Financial Planner Board of Standards. Deze merken worden toegekend aan personen die met succes de eerste en de lopende het GVB Raad van certificatie-eisen te voltooien. Het college van Saint Rose niet individuen om het GVB ® en gecertificeerd financieel PlannerTM gebruiken certificeren. GVB certificering wordt slechts verleend door de Certified Financial Planner Board of Standards voor degenen die, in aanvulling op de voltooiing van een educatieve eis als deze CFP Board-geregistreerde programma, hebben de ethiek, ervaring en exameneisen voldaan.

Accounting Concentraties (15 studiepunten)

De concentraties in Managerial Accounting, Accounting & Auditing en Belastingen zijn specifiek ontworpen om zakelijke studenten voor te bereiden voor functies in het bedrijfsleven, overheid, onderwijs, en not-for-profit organisaties. Accounting carrières zijn onder controle, interne audit, het milieu boekhouding, fiscaliteit, budgettering, dataverwerking, systeemontwerp en analyse, en kostenbeheersing en kwaliteit. Studenten in deze concentraties komen niet in aanmerking om te zitten voor de CPA-examen in de staat New York. Afgestudeerden kunnen aan de opleidingseisen te zitten voor de Certified Accountant (CMA) en Certified Internal Auditor (CIA) examens en de federale en de staat New York Civil Service examens op voorwaarde dat een van hun keuzevakken is een extra boekhoudkundige cursus. Transfer criteria zijn hetzelfde voor de boekhouding majors en de Accounting concentraties. Inkomende eerstejaars die geïnteresseerd zijn in het vijfjarenprogramma zijn, maar die worden niet geaccepteerd, kan een aanvraag voor toelating tot de Business Administration programma met een Accounting concentratie. Dergelijke studenten kunnen toepassen op het vijfjarenprogramma nadat ze 45 studiepunten van de undergraduate werk met een goede academische resultaten en met de aanbeveling van hun faculteit adviseur en een ander lid van de faculteit hebben afgerond.

Geïndividualiseerde of Interdisciplinair Concentratie (15 studiepunten)

Deze concentratie zorgt voor een gekwalificeerde student met de mogelijkheid van het ontwerpen van zijn of haar eigen geïndividualiseerde of interdisciplinaire concentratie met de juiste advisering en documentatie.

Verplichte Stage / Field Study

Een studie in het buitenland optie is beschikbaar voor geïnteresseerde studenten die willen een semester door te brengen op een erkende hogeschool of universiteit in een ander land. De goedgekeurde cursussen die zal meetellen voor de Business graad.

Admissions:

De Undergraduate Admissions Office begint herziening van eerstejaars student toepassingen elk najaar in eind september voor de volgende herfst. Studenten worden aangemoedigd om een ​​volledige aanvraag al in november in te dienen. De toelatingscommissie Team zal een beslissing over de volledige aanvragen terug te keren in slechts drie weken. Het College kent studiebeurzen op hetzelfde moment.

Wat maakt een aanvraag in te vullen

 • Online of Paper applicatie (tegen afgeweken online aanvragers!)
 • Officiële High School Afschriften
 • Officiële transcripties voor alle college-niveau cursussen
 • SAT of ACT scores
 • Demonstratie van Kennis van het Engels: Stuur ons uw TOEFL, IELTS of PTE scores. Het testen eis af voor aanvragers die eerder hebben verdiend een bachelor of master's degree in de Verenigde Staten. Het college van Saint Rose biedt het Engels als Tweede Taal (ESL) studies en biedt voorwaardelijke aanvaardingen aan degenen die voldoen aan alle andere toelatingseisen. Voorwaardelijk toegelaten studenten moeten Engels taalvaardigheid te tonen voordat u zich inschrijft in hun cursussen.
 • Brief van aanbeveling van een Counselor of Leraar
 • Essay of Graded Paper
 • Aanvragers kunnen ook van toepassing zijn via de gemeenschappelijke Application Online.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Albany, New York
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Albany, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan