Bachelor Of Science In Business Administration

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Business Administration

Mansfield University

De Bachelor of Science degree in Bedrijfseconomie biedt studenten de kennis, ervaring en verhandelbare vaardigheden die van cruciaal belang zijn voor succes in onze snelle wereldwijde omgeving. Het programma benadrukt de effectieve toepassing van bedrijfsmethoden, het gebruik van technologie in het maken van zakelijke beslissingen, kwantitatieve redenering, communicatievaardigheden, team-gebaseerde oplossingen en ethische besluitvorming.

Studenten kunnen kiezen uit concentraties in Accounting, Management of Marketing. Als alternatief kunnen de studenten ervoor kiezen om de algemene Business Administration diploma zonder concentratie te voltooien om een ​​brede achtergrond in Business te krijgen. Alle studenten worden aangemoedigd om stage en praktijkmogelijkheden te volgen. De Business Administration degree is geaccrediteerd door de Accreditatie Raad voor Business Schools en Programma's.

accounting concentratie

De boekhouding concentreert zich op de onderliggende principes van boekhouding en hun toepassingen op het bedrijfsleven. Studenten die zich concentreren op Accounting streven naar succesvolle carrières in de industrie, overheid en non-profit organisaties. Via stage- en practicum-kansen krijgen studenten een waardevolle werkervaring die direct kan leiden tot werkgelegenheid.

beheer concentratie

De managementconcentratie benadrukt nieuwe en creatieve managementconcepten en -praktijken, waarbij studenten worden ontwikkeld tot toekomstige managers die effectieve leiders zullen worden in snel evoluerende bedrijfsomgevingen. Studenten in de managementconcentratie ontwikkelen de kennis en vaardigheden die nodig zijn om zowel kleine als grote organisaties te beheren en te leiden met behulp van hoge ethische normen.

Marketing Concentratie

De marketingconcentratie biedt studenten de brede zakelijke achtergrond- en marketingvaardigheden die nodig zijn om te slagen in een steeds concurrerender mondiale omgeving. Het programma biedt studenten een grondig inzicht in de marketingfunctie en de onderlinge relatie met andere bedrijfsgerelateerde disciplines. De marketing concentratie bereidt de studenten voor om carrière in marketing, reclame, product management, promotie management, sales representatie en sales management, inkoop, retail en groothandel te kopen, merchandising management, marketing onderzoek analyse, e-commerce, logistiek en supply chain management, internationale Marketing en andere marketinggerelateerde velden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan