Bachelor of Science in Business Administration

Mississippi College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Business Administration

Mississippi College

Een Bachelor of Science in Business Administration van de Mississippi College opent veel mogelijkheden voor afgestudeerden om een ​​aanwinst voor organisaties worden in een verscheidenheid van industrieën. De stichting van het programma richt zich op de studenten met een brede vaardigheden en uitgebreide kennis in business administration en leiderschap.

Stichting Business Principles

De cursussen traint studenten om effectief te communiceren en te onderhandelen over de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd tijdens hun zakelijke administratie carrière, of ze kiezen om te werken voor kleine bedrijven, not-for-profit organisaties, of grote bedrijven. Onze business administration programma cursussen omvatten onderwerpen zoals:

 • Zakelijke communicatie
 • Vastgoedfinanciering, wet en verkoop
 • Bedrijfs statistieken
 • Zakenrecht
 • Ondernemingsschap
 • economie

MC's business administration diploma helpt afgestudeerden ontwikkelen kritische denkvaardigheden, moedigt teamwork en bouwt het schrijven vaardigheden. Onze studenten onderzoeken ethische en morele kwesties, terwijl het verwerven van vaardigheden in een christelijke context. Ze begrijpen van zakelijke problemen vanuit een mondiaal perspectief krijgen ook door het integreren van kennis van actuele gebeurtenissen en financiële trends.

MC7

De MC Experience

Al meer dan zes decennia, heeft School of Business van de Mississippi College genoten van een uitzonderlijke track record. Met meer dan 6000 afgestudeerden, onze alumni onder CEO's, CFO's en vooraanstaande managers die een positieve impact op hun gemeenschap te maken.

Terwijl honderden studenten kiezen School of Business MC's elk jaar, zult u nog steeds profiteren van de kleine klassen en persoonlijke contacten met de faculteit. Onze faculteit biedt een schat aan professionele ervaring uit het bedrijfsleven, met 20 van de 22 ook met een Ph.D. in hun vakgebied.

Studenten krijgen ook real-life perspectief van de Executive Speaker Series dat brengt in de top-level executives en succesvolle ondernemers naar de campus elk semester horen. Recente sprekers hebben opgenomen: Steve Forbes; Condoleezza Rice; John Brock, CEO van Coca-Cola Enterprises; Mike Ducker, COO van FedEx; en Dan Cathy, COO en president van Chick-fil-A.

Inrichting

School of Business van de Mississippi College is gevestigd in Self Hall, een leren faciliteit state-of-the-art. Onlangs bijgewerkt met een multi-miljoen dollar renovatie, Self Hall beschikt over de bouw-breed draadloos internet en up-to-the-minute tickers overal in het gebouw. Labs zijn uitgerust met up-to-date computer technologie en gespecialiseerde software voor zakelijke toepassingen.

MC5

Kansen

De School of Business werkt samen met lokale, nationale en internationale bedrijven om voordelen voor onze gemeenschap en waardevolle leermogelijkheden te bieden aan studenten zoals jij. Deze organisaties zijn:

 • State Farm Insurance
 • Blue Cross - Blue Shield
 • Regio Bank
 • M & F Bank
 • Trustmark Bank
 • KPMG LLP
 • Horne LLP
 • Bancorp South
 • Bank van Brookhaven
 • en nog veel meer

Studenten profiteren van de grote kansen voor informatieve interviews, carrière diensten, netwerken evenementen, en wenselijk stages.

Delta Mu Delta

Mississippi College business studenten krijgen volop mogelijkheden om te schitteren. Een optie is Delta Mu Delta, de nationale eer maatschappij voor uitstekende business studenten. Delta Mu Delta raadt schoolprestaties in het bedrijfsleven en erkent goed presterende studenten met onderscheidingen en prijzen.

In het buitenland studeren

Bouwen op uw business training met een globale visie op de Mississippi College. MC biedt een studie in het buitenland programma's in Costa Rica, Frankrijk, Londen, Oostenrijk, Seoul en Spanje. U kunt lessen nemen en verdienen krediet, terwijl het versterken van uw taalvaardigheid en het verbreden van je culturele horizon.

MC Investment Club

De MC Investment Club beheert een werkelijke $ 100.000 fonds verstrekt door de school, de studenten real-world ervaring in het investeren en portfolio management.

mc1
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Jackson, Mississippi
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates