Bachelor of science in business administration

Virginia International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in business administration

Virginia International University

de VIU Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) programma bereidt studenten voor op leidinggevende posities in de 21e eeuw wereldmarkt. Toekomstige zakelijke leiders zullen bereid zijn om de doelstellingen van economisch succes in evenwicht te brengen met de eisen van een grotere sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Studenten worden gegeven door vooraanstaande interdisciplinaire faculteit die zijn experts in hun vakgebied. VIU studenten leren om te integreren veranderende mens en informatiebronnen met voortdurend het ontwikkelen van technologie, terwijl het voeden van de ondernemende geest die altijd een belangrijk kenmerk van een succesvolle bedrijfsvoering is geweest. De School of Business biedt een Bachelor of Science in Business Administration graden in Finance, International Business en Marketing.

Verken Concentraties

De BSBA graad aan VIU wordt verdiend door het invullen van een totaal van 40 cursussen (120 credit uur). Dit programma wordt over het algemeen voltooid binnen acht (8) semesters. Zowel on-campus en online BSBA programma's worden aangeboden.

Wanneer de studenten voer het BSBA programma, zullen zij de zeven (7) verplichte vakken (21 krediet uur) essentieel voor de toekomst bedrijfskundige voltooien. Studenten zullen blijven hun Algemene Onderwijsbond Core (GEC) cursussen met drie (3) gangen (9 credit uur) uit de sociale wetenschappen en twee (2) cursussen (6 credit-uren) van het laboratorium wetenschappen, voor een totaal van 12 GEC cursussen (36 krediet uur). Studenten zullen hun opleiding met acht (8) Foundational Core cursussen (24 krediet uur) en 10 Professional Core cursussen (30 krediet uur) voort te zetten. Studenten zijn ook verplicht om vier (4) keuzevakken (12 krediet uur) te nemen. In hun derde en vierde jaar van de studie, de studenten zich specialiseren en neemt zes (6) concentratie cursussen (18 krediet uur) in de financiële wereld, het internationale bedrijfsleven, of marketing.

financiën

VIU's BSBA in Finance bereidt studenten voor op de besluitvorming en de rol van de markten in de toewijzing van zowel reële en financiële middelen te onderzoeken. Het integreren van het gebied van financiën en bedrijfseconomie, studenten verkennen zowel theoretische en toegepaste concepten in de verwante gebied van corporate finance, investeringen, speculatie en de financiële markten, vastgoed, banken, industriële organisatie, en de openbare orde. Balanced nadruk wordt gelegd op zowel primaire theorie en de toepassing ervan om zakelijke problemen. Onze docenten zijn experts in de financiën, het bedrijfsleven, en het beheer van gebieden, en ze gebruiken hun praktische ervaring te helpen onze studenten succesvol buiten het klaslokaal.

internationale bedrijfsleven

VIU's BSBA in International Business biedt een solide basis in de theorie en de praktijk van het bedrijfsleven in verband met de huidige economische, politieke en sociaal-culturele omgevingen. De BSBA in International Business is ontworpen om afgestudeerden te concurreren in de huidige uitdagende mondiale omgeving voor te bereiden. Onze docenten zijn experts in het bedrijfsleven, management, financiën, marketing en velden, en ze gebruiken hun praktische kennis om onze studenten te helpen slagen buiten het leslokaal.

afzet

VIU's BSBA in Marketing biedt studenten de kans om de subtiliteiten van het menselijk gedrag die van invloed zijn marketing en beslissingen van de consument te bestuderen. Het creëren van een nieuw product of dienst is niet langer genoeg om te veroorzaken een onderneming om te slagen op de wereldmarkt. Marketing maakt de cruciale verbinding tussen de onderneming die producten of diensten en de consument produceert. Onze docenten zijn experts in de marketing, business, en het beheer van gebieden, en ze gebruiken hun praktische kennis om te helpen onze studenten gedijen buiten het klaslokaal.

Waarom VIU BSBA

Dus, je net klaar met de middelbare school ... Wilt u:

  • Verdien een Bachelor of Business Administration (BSBA) Degree in de Verenigde Staten, een wereldleider in het bedrijfsleven?
  • Wonen en studeren in de Washington, DC gebied op het snijvlak van business, technologie en de overheid?
  • Specialiseren in een van de drie BSBA bedrijf tracks, die belangrijke zakelijke gebieden aan de huidige arbeidsmarkt relevant?
  • Leer zaken van toonaangevende Amerikaanse zakelijke professionals die top van de Amerikaanse en wereldwijde agentschappen, met inbegrip van de Deloitte, Exxon Mobil, de Wereldbank, het IMF, Google, Wereld Resource Institute, Cato Institute, HP, en nog veel meer?
  • Blijf andere zakelijke afgestudeerden en blinken uit in het zakelijk gebied, studeren in kleine klassen binnen multinationale groepen bij de analyse van de Harvard Business School case studies?
  • Krijgen toegang tot waardevolle stagemogelijkheden, terwijl het leren van toonaangevende bedrijven in de VS en de internationale organisatie?
  • Uitgegroeid tot een wereldwijde business leader in de vraag, zowel in de VS en internationaal na het afstuderen?

Bij VIU School of Business je kan en wil! VIU School of Business Right Here, Right Now, recht voor je.

Wat zijn de diploma-eisen voor de VIU's BSBA-programma?

VIU's BSBA graad wordt verdiend door het invullen van het programma cursus eisen van 120 studiepunten, waarvan 36 studiepunten van de Algemene Onderwijs Cursussen (GEC). Een cursus is gelijk aan 3 credit-uren.

Studenten moeten een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,0 en een minimum graad van niet minder dan (D) te behouden om zich te kwalificeren voor de BSBA graad.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
49,200 USD
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Locations
Verenigde Staten - Fairfax, Virginia
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Fairfax, Virginia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Einddatum Vraag informatie aan