Bachelor Of Science In Business Administration

West Virginia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor Of Science In Business Administration

West Virginia University

Het College of Business and Economics bestaat uit zes afdelingen: Boekhouding, Economie, Financiën, Management, Management Informatie Systemen (MIS), en Marketing. Het college biedt twee baccalaureaat programma's: Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) met een keuze uit zeven academische majors: Accounting, Finance, General Business, Hospitality en Toerisme Management, Management, Management Informatie Systemen en Marketing; Bachelor of Science (BS) in Economie.

Alle studenten verdienen BSBA graden neemt de 39-credit uur core business curriculum. Studenten verdienen van een Bachelor of Science in de economie moet 24 credit-uren van de kern cursussen door dat programma aangewezen verdienen.

Basisinhoud bereiden studenten in belangrijke manieren. De dynamische mondiale milieu van het bedrijfsleven presenteert vele nieuwe uitdagingen, en slimme studenten beseffen dat ze een brede kennis van zaken in combinatie met vaardigheden in de technologie om deze uitdagingen aan moeten. De basisvorming is gebaseerd op de dynamische relaties tussen de functionele gebieden van het bedrijfsleven - marketing, finance, accounting en het beheer (met inbegrip van management informatie systemen) - zoals die in de echte wereld van het bedrijfsleven. Het benadrukt de vaardigheden die studenten nodig hebben om met succes uitdagingen verschuiven naar kansen: onafhankelijk denken, besluitvorming, het beheren van informatie, en aan te passen aan een veranderende personeelsbestand.

Daarnaast, op basis van de inbreng van het bedrijfsleven, dit curriculum bouwt een solide basis in de core business principes en de cruciale vaardigheden die nodig zijn om te concurreren in de veranderende arbeidsmarkt. Het hele curriculum, benadrukken we strategieën voor de tijdige, goed gemotiveerde beslissingen en vaardigheden om u te helpen.

Voorbij de Algemene Onderwijs Curriculum (GEC), moet een student de cursussen te voltooien, zoals vereist voor het afstuderen van de opleiding waarin je laten inschrijven en de grote u verklaren. Voor de diploma-eisen en een schets van een typische plan voor elke grote, naar de pagina (s) van de grote (en) dat de rente (s).

Toelatingseisen voor Majors

Studenten moeten voldoen aan de volgende eisen met het oog op het hoogste niveau cursussen binnen hun verklaarde major:

  • Een minimum totale GPA van 2,5
  • Voltooiing van een minimum van 45 uur semester aan het einde van het semester waarin de aanvraag wordt ingediend
  • Engels 101 en 102 of 103 met een minimum graad van C
  • Computer Science 101, met een minimum graad van C
  • Boekhouding 201 en 202 met een minimum graad van C (minimum graad van B voor Boekhoudkundige majors)
  • Economie 201 en 202 met een minimum graad van C (minimum graad van B van Financiën majors, en B of beter in een van beide 201 of 202 voor Economie majors)
  • Economie 225 of Statistics 211 met een minimum graad van C
  • Wiskunde 126, 129 of 153 met een minimum graad van C
  • Wiskunde 150, 154, 155 of hoger niveau van college calculus met een minimum graad van C. (Minimale graad van B in wiskunde 150 of een minimum graad van C in wiskunde 155 van Financiën, Economie en MIS majors.) Studenten die met succes te plaatsen in Math 150 of een hoger niveau van college calculus en verdien een minimum graad van C in de loop worden afgeweken van de verplichting om Math 126 of Math 153 ronden.

Een concurrerende GPA groter dan 2,5 kunnen zijn voor bepaalde majors.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Montgomery, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Morgantown, West Virginia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan