Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Chemical Engineering and Technology

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Chemical Engineering and Technology

College: Institute of Technology

Professional Profile: ontelbare behoeften van het moderne leven wordt geproduceerd door de chemische industrie, de chemische ingenieurs spelen een belangrijke rol in dit proces. Chemical Engineers verantwoordelijk voor diverse chemische vakgebied, waaronder het proces van ontwerp om het hele productieproces te voltooien: De energie (energiecentrales, hernieuwbare, zonne-energie ...), water (ontzilting, afvalwaterbehandeling), een polymeer, een micro-elektronisch , nanotechnologie, farmaceutica en biotechnologie, bescherming van het milieu en kwaliteit. Chemische techniek is de kern van de transformatie, de transformatie van de structuur van materie door het materiaal, zodat het de gewenste eigenschappen.

Deze professionele eisen hebben diepe Wiskunde, Natuurkunde van de basis. Na het verstrekken van de wetenschappelijke basiscursussen, de professional biedt studenten met een breed scala van chemische processen basiscursussen, met inbegrip van materialen, energiebalans, thermodynamica, transport verschijnselen en ga zo maar door. Daarna zullen de studenten een reeks uitgebreide cursussen, met inbegrip van hoe om te gaan met specifieke milieuproblemen, hoe u de juiste behandeling technologie toe te passen te leren. Israel Institute of Technology van Guangdong Chemical Engineering bevooroordeeld ten gunste van de bescherming van het milieu, zodat de afgestudeerden aan water, lucht of bodem te verminderen, te voorkomen dat mensen uit het leven van de technische capaciteit van de milieukwaliteit achteruitgang.

Tewerkstelling van zeer breed scala van chemische ingenieurs, zoals: het beheer van fabrieken en chemische fabrieken, chemische of biochemische procesontwerp; fabriek de productie teamleider, simulatie en optimalisatie van productieprocessen om hun productiviteit te verhogen en om de impact op het milieu te beheersen. Reparatie na slechts afgestudeerden kunnen werken in de desbetreffende industrie of de overheid regelgevende instanties op alle niveaus, vooral die met technische expertise, design en vervuiling te voorkomen, in plaats van te wachten op de milieuschade.

Duur: 4 jaar

Guangdong Israel Institute of Technology toegekend Bachelor in Chemical Engineering and Technology Techniek afstuderen, Israel Institute of Technology B.Sc. in Chemical Engineering Degree

instructeurs

Ori Lahav, hoofd van de Environmental Engineering programma

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shantou, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shantou, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan