Bachelor of science in cloud-technologie├źn

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in cloud-technologieën

Full Sail University

bsc

Cloud Technologies bachelordiploma

Dit programma introduceert studenten tot verschillende tools en scripting talen die betrokken zijn bij het beheer van software-defined data centers (wolken), en onderzoekt onderwerpen zoals beveiliging, API gebruiken, en systeembeheer.

Cursus Highlights:

  • Computer Operating Systems
  • System Scripting Fundamentals
  • Advanced Networking Technologies
  • Virtualisatietechnologieën
  • Automatiseren Resource Deployment

Terwijl de wereld steeds meer en meer op de technologie afhankelijk zijn om te communiceren en zaken doen, professionals die bedrijven helpen te beheren en hun gegevens te handhaven zijn voortdurend in vraag. Dankzij de exponentiële groei van deze gegevens, de focus in de informatietechnologie is verschoven naar virtualisatie - "the cloud" - en die in de IT-gebied moeten nu een vaardigheid set die deze verschuiving kan faciliteren.

Als u voor te bereiden op een van de meest vitale rol in de tech industrie, de Cloud Technologies bachelor of science programma graad kunt u kennismaken met concepten omliggende systeembeheer en de virtualisatie van de gegevens, die u helpen om de vaardigheden in de hoge vraag in het huidige personeelsbestand te ontwikkelen. In deze programma versnelde bachelor, Zult u vertrouwd zijn met cloud-technologieën die worden gebruikt om te behandelen en leveren van rijke media-informatie aan bedrijven en instellingen over de hele wereld geworden. Uw cursussen en projecten zullen u vertrouwd te maken met de verschillende instrumenten en interpretatieve scripttalen dat het gebruik van software-defined data centers, of clouds benutten.

De curriculum programma's richt zich op onderwerpen zoals virtualisatie prestatie, object-georiënteerd programmeren, scripting talen, API gebruiken, en systeembeheer te voorzien verschillende modules. Dit zal je leren hoe je de huidige technologieën om software-gedreven gegevens en informatie gevirtualiseerde oplossingen die veilig gedistribueerde data efficiënt en effectief kan leveren bieden implementeren.

Door deze hands-on curriculum, zult u real-world ervaring in het ontwerpen op te doen en het ontwikkelen van uw eigen cloud op afstand bedienen van de complexe behoeften van de hedendaagse technologie-industrie. U zult ook het kritische denken en professionele vaardigheden die nodig zijn te krijgen voor het effectief communiceren van deze oplossingen aan ondernemers, waardoor uw toekomstige succes in de wereld van IT.

Aandachtsgebieden

  • Virtual Data Management
  • Dataveiligheid
  • systeembeheer
  • client management
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates