Bachelor of Science in Communication Arts

Khon Kaen University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Communication Arts

Khon Kaen University International College

FILOSOFIE

Bachelor of Arts, opleiding Communication Arts internationaal programma (nieuwe curriculum 2016), is bedoeld om afgestudeerden met kennis en vaardigheden in de communicatie kunst en kennis van talen te produceren en maakt gebruik van de technologie om de informatie die zullen profiteren van de communicatie aspecten over te brengen, zijn professionele communicatie in Thailand en internationale landen en ook zijn geweten in de professionele ethiek, moraal en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Doelstellingen van Curriculum

Bachelor of Arts programma in Communication Arts internationaal programma (nieuwe curriculum 2016) is bedoeld om de afgestudeerden te produceren met de volgende kenmerken:

  1. Gain kennis en ervaring in het leren en in staat om te werken op het gebied van communicatie kunst en anderen met de vaardigheden van talen, communicatie en het gebruik van technologie om informatie over te brengen.
  2. In staat zijn om kritisch denken en creatief te zijn in het gebied van communicatie te probleem op te lossen op het werk.
  3. Gain vaardigheid in communicatie, onderzoek, het gebruik van computer en informatie technologie en moderne management.
  4. Hebben ethiek, moraal, professionele moraliteit en sociale vaardigheden voor werk en toekomst.

Sterkte van Curriculum

De Bachelor of Science in Communication Arts programma is uniek als volgt: Het is een internationaal programma in het Engels, dat zowel Thaise als internationale studenten richt. Dit creëert taalvaardigheden en cultureel bewustzijn dat wenselijke kwaliteiten in een professionele medewerkers zijn.

Programma Cursus Eisen

De opleiding vereist de voltooiing van een totaal van 132 studiepunten, uitgevoerd meer dan vier jaar full-time studie.

Mogelijke Careers na het afstuderen

Broadcast media carrière; programmadirecteur, public relations, reclame manager, specialist, organisator van het evenement, redacteur, journalist, mc, DJ, nieuws omroeper in public relations bij de overheid of particuliere organisaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Khon Kaen, Changwat Khon Kaen
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates