Bachelor of Science in Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BScCEng

De Computer Engineering programma biedt studenten de software, hardware en elektronica technische vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, leveren en onderhouden van efficiënte en effectieve computersystemen. Het programma ontwikkelt praktische vaardigheden door middel van uitgebreide projectwerk, die computers, elektronica en embedded systemen, evenals een stevige basis in de principes en de theorie van de Computer Engineering.

telecommunicatie

Telecommunicatie heeft een van de snelst groeiende sectoren in de hele wereld, zowel in termen van technologie en het gebruik van de markt. Om mee te beginnen, in Europa hebben we gezien in de afgelopen 20 jaar een enorme opstand in het gebruik van draadloze telefoon technologie. Bovendien, de Verenigde Staten, heeft een explosieve uitbreiding van de Wi-Fi-systemen die de draadloze gegevens markt veroverd hebben ondervonden als gevolg van de hoge laptop computer en slimme telefoon gebruik. Cyprus is ook een deel van deze snel groeiende sector met een constante groeiende vraag op gebieden zoals Satellite Communications, Marine Communications, Search and Rescue Communications, intra- en inter-systeem communicatie, remote sensing etc. De concentratie in telecommunicatie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière als het beoefenen van ingenieurs op het gebied van telecommunicatie.

Gegevens en Computer Networking

Gegevens en Computer Netwerken is een van de snelst groeiende sectoren in de hele wereld, zowel in termen van technologie en het gebruik van de markt. De komst van het internet en Internetworking in de afgelopen 25 jaar heeft een enorme opstand in het gebruik van gegevens en computernetwerken gebracht. Gegevens en Computer Netwerken is een essentieel van elke moderne organisatie en is nog steeds in ontwikkeling brengen van de slimme telefoon en ubiquitous computing revolutie. De concentratie in Data en Computer Networking zal uitrusten studenten met basis-en geavanceerde vaardigheden op het gebied van de bedrade en draadloze communicatie voor een succesvolle carrière in de sector.

Erkenning door ETEK

De European University Cyprus "Computer Engineering" cursus is erkend door de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).

Doelstellingen & Outcomes

Algemene doelstellingen

 • om de capaciteit van de student om te denken te ontwikkelen, schrijven en effectief en creatief te spreken
 • om een ​​appreciatie van en respect voor de sociale, morele en ethische waarden als het fundament van je relatie met anderen en verantwoordelijkheden iemands aan de gemeenschap te ontwikkelen;
 • de student analytisch, besluitvorming en communicatie competenties samen met die kwaliteiten van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, integriteit en het zelfbewustzijn die persoonlijke prestaties en bijdrage aan de organisaties wordt bevorderd;
 • Om de breedte van het perspectief op te bouwen door middel van de algemene vorming eisen en voldoende specialisatie tot basisvoorzieningen professionele en carrière eisen te voldoen;
 • aan de student met de noodzakelijke vereisten voor academische en / of loopbaanontwikkeling te bieden.

Specifieke doelen

 • Om studenten voor een levenslange carrière in Computing bereiden door de oprichting van een stichting voor een leven lang leren en ontwikkeling
 • Voor studenten met een stichting in computers in het algemeen en Computer Engineering in het bijzonder worden voorzien;
 • Om studenten voor een loopbaan in de industrie, de overheid en diverse instellingen voor te bereiden;
 • Studenten in staat stellen om positief en effectief te reageren op de rol die de Computer Engineer vervult in het ontwerp, installatie en onderhoud van computersystemen;
 • Om de aandacht toegespitst op de vaardigheden en kennis die nodig is door de beroepsgroep van Computer Science / Engineering om studenten te helpen verwerven van kennis en vaardigheden op een systematische manier te ontwikkelen;
 • Om de studenten te helpen bij het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten die gebruikt kunnen worden in het bereiken van oplossingen voor de problemen van de informatica / engineering.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma wordt verwacht dat de studenten zal:

 1. over gedetailleerde kennis en begrip van de belangrijkste feiten, concepten, principes en theorieën met betrekking tot Computer Engineering en software en hardware toepassingen.
 2. in staat zijn om deze kennis te gebruiken voor het ontwerp, de bouw, de implementatie en het onderhoud van software en hardware componenten van de moderne computersystemen en computergestuurde apparatuur.
 3. bewust van het belang van het beoefenen als professionals, en het hebben van de breedte en diepte van de kennis mag verwachten van een praktiserend ingenieur.
 4. kunnen mondeling en schrijven te gebruiken in verschillende contexten - zowel binnen als buiten computer ingenieursvakken.
 5. hebben een goed begrip van de belangrijke relatie tussen theorie en praktijk door hun blootstelling aan het laboratorium deel van de cursus.
 6. bewust van het belang van het begrijpen van de relevante professionele, ethische en juridische kwesties in verband met het werk van een Computer Engineer.
 7. bewust van het belang van het team activiteit en de sterke punten die kunnen worden ontleend.
 8. kunnen een belangrijk probleem in computertechniek pakken en tonen het vermogen een geschikte keuze van instrumenten en technieken, evenals een gedisciplineerde benadering implementeren, om te komen tot een oplossing van het probleem. Dit zal worden bereikt door middel van het project werk van de cursus.

Werkgelegenheid

Systems Engineering, Network Design Engineering, Hardware ondersteuning Hardware service engineering.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Lees Minder