Bachelor of Science in Computer Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma biedt de vereiste vaardigheden en competenties in de gecombineerde gebied van computers, communicatie en informatietechnologie. Het zal ook helpen een goed begrip van de onderliggende concepten en hun toepassingen te ontwikkelen.

Afgestudeerden van dit programma kan bezighouden met het ontwerp, ontwikkeling, implementatie, onderhoud en beheer van computersystemen door de kennis opgedaan in de studie van computer hardware en software, en hun onderlinge afhankelijkheid op het gebied van digitale systemen, computerarchitectuur, microprocessors, data communicatie-, computer-netwerken, besturingssystemen en computer programmeren met behulp van machine-level en high-level talen.

Programma onderwijsdoelstellingen (PEOs)

Binnen de vijf jaar na het afstuderen, zal de afgestudeerden van de Computer Engineering programma:

  • Ondernomen afzonderlijk of in teams, projecten vermogen om complexe technische problemen vertonen.
  • Had grote betrokkenheid bij projecten die rekening houden met veiligheid, gezondheid, milieu en het algemeen welzijn, onder meer door het vasthouden aan benodigde codes en wetten.
  • Aantoonbare professioneel succes via promoties en / of functies met toenemende verantwoordelijkheid.
  • Demonstreerde een leven lang leren via de voortgang in de richting van de voltooiing van een geavanceerde graad, professionele ontwikkeling / permanente educatie cursussen, of industriële opleidingen.
  • Tentoongesteld professioneel gedrag en de houding in de techniek de praktijk.
  • Geïnitieerd en uitgevoerde acties in de richting van de verbetering van vakmanschap.

Eece PROGRAM / STUDENT RESULTATEN

a) een vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek b gelden) het vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren van data c) de capaciteit van een systeem, onderdeel of procesontwerp gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid, in overeenstemming met de normen d) een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams e) de mogelijkheid om te identificeren, te formuleren, en het oplossen van technische problemen f) een goed begrip van de professionele en ethische verantwoordelijkheid g) een vermogen om effectief h communiceren) de brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in de wereldwijde, economische, ecologische en maatschappelijke context i) een erkenning van de noodzaak voor het te begrijpen, en een mogelijkheid om deel te nemen in het leven lang leren j) kennis van de hedendaagse problemen k) het vermogen om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap l) kennis en begrip van engineering en management principes als lid en leider in een team, projecten en in multidisciplinaire omgeving te beheren

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Lees Minder