Bachelor of Science in Computer Engineering

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Engineering

Claflin University

Claflin301

Dit programma is bedoeld voor studenten van plan om graduate school te gaan naar MS of Ph.D. verdienen graad en / of streven naar een positie in de industrie of de overheid als een computer hardware ontwerper / architect.

Student Kansen en Experience

De afdeling Wiskunde en Informatica biedt begeleiding aan studenten en faciliteert presentaties aan studenten in de gelegenheid om informatie over onderzoek ervaringen, stages en op het verkennen van de afgestudeerde ervaring op te doen. De afdeling is een lid van de National Center for Women and Information Technology (NCWIT) Academic Alliance waarvan de focus ligt op diversiteit in het bijzonder voor vrouwen en meisjes en belast met de totstandkoming van institutionele veranderingen in de informatica.

Studenten werken met outreach initiatieven om de computer science onderwijs op alle niveaus te verbeteren. Een van deze initiatieven is het STARS (Students & Technologie in Academia, Research & Service) Alliance een regionale partnerschappen tussen de academische wereld, de industrie, K-12 en de gemeenschap om lokale programma's te versterken door zich te richten op de K-12 outreach, dienstverlening aan de gemeenschap, student leiderschap en het berekenen van de diversiteit onderzoek.

Studenten werken met een groot aantal programma's gericht op het vergroten van de rekenpijplijn door het verkrijgen van studenten die geïnteresseerd zijn in de STEM disciplines en toekomstige technologische carrières. Deze programma's zijn onder andere The Association of Computing Machinery (ACM) en de National Society of Black Engineers (NSBE). Onze studenten voeren outreach-activiteiten aan de lokale basisscholen, middelbare en hoge school in een gezamenlijke inspanning om de participatie in de informatica voor ondervertegenwoordigd minderheden en meisjes te verbreden bevatten. Deze workshops zijn onder andere het onderwijs jongens en meisjes van K-12 kunnen programmeren, websites ontwikkelen en programma robots.

Carrière en Outcomes

Afgestudeerden van de Wiskunde en Informatica programma zal in staat zijn om hun kennis van wiskunde en informatica van toepassing op de discipline. Studenten zullen in staat zijn om een ​​probleem te analyseren en te definiëren het passend zijn oplossing eisen. Studenten zullen in staat zijn om te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren en evalueren van een computer-based systeem, proces of programma aan de wens te voldoen. Zij zullen in staat om effectief te werken aan teams om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates