Bachelor of Science in Computer Information Systems

Grambling State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Information Systems

Grambling State University

Missie

De Computer Information Systems programma is ontworpen om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in het dynamische gebied van Information Systems and Technology. De afdeling streeft ernaar deze missie door de volgende doelstellingen: - Zorg voor instructie voor de ontwikkeling van technische vaardigheden en een kennisbasis die nodig is voor de veranderende gebied van CIS; - Zorg voor mogelijkheden voor studenten om het vermogen om kritisch en reden logisch denken te ontwikkelen; - Benadruk persoonlijke ontwikkeling in een poging om studenten voor de werkgelegenheid en / of graduate studies voor te bereiden.

De Bachelor of Science met een major in Computer Information Systems zal worden toegekend aan studenten die de 125 uur semester uur durend programma in Computer Information Systems voltooien en aan de universiteit en het College of Business vereisten voor het afstuderen.

Departementale bronnen:

De afdeling biedt hulp in het beveiligen stagiair / co - op kansen op een breed scala van locaties in het land, beurzen, loopbaanbegeleiding, student clubs en activiteiten, alsmede excursies en seminars.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grambling, Louisiana
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates