Bachelor of Science in Computer Information Systems

Westminster College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Information Systems

Westminster College

Bachelor of Science in Computer Information Systems

Het programma Computer Information Systems (CIS) benadrukt de manier waarop informatie technologieën het best kunnen worden gebruikt in een bedrijf of organisatie. Studenten kunnen in een projectgerichte omgeving werken in cursussen zoals System Analysis, Software Engineering, Human-Computer Interaction en Database Theory and Design. CIS studenten leren over de relatie tussen informatiesystemen en de organisaties die ze bedienen, inclusief het ontwerp en de ondersteuning van computer-gebaseerde systemen. CIS helpt studenten om niet alleen te leren hoe de technologie in het grote beeld werkt, maar ook hoe te denken door welk type technologie moet worden gebruikt om een ​​specifiek bedrijfsprobleem op te lossen. Dit belangrijk is een belangrijke koppeling aan de groeiende technologie systemen van vandaag, een cruciaal element in elke onderneming of organisatie. De master vereist dat studenten basiscursussen gebruiken die Java en C ++ gebruiken. Andere ondersteunende vakken voor de CIS major zijn in het bedrijfsleven, economie, statistieken en calculus. Seniorjaarstudenten ontwerpen een Capstone cursus waar ze hun eigen unieke project onderzoeken, ontwerpen en implementeren.

DE COMPUTER INFORMATIE SYSTEMEN MAAR IN FOTO'S

Vereisten voor de Major

Het programma Computer Information Systems (CIS) benadrukt de manier waarop informatie technologieën het best kunnen worden gebruikt in een bedrijf of organisatie. CIS studenten leren over de relatie tussen informatiesystemen en de organisaties die ze bedienen, inclusief het ontwerp en de ondersteuning van computer-gebaseerde systemen. CIS werken in een projectgeoriënteerde omgeving, die hen helpt om niet alleen te begrijpen hoe de technologie in het grote beeld werkt, maar ook hoe te denken door welk type technologie moet worden gebruikt om een ​​specifiek bedrijfsprobleem op te lossen. Dit belangrijk is een belangrijke koppeling aan de groeiende technologie systemen van vandaag, een cruciaal element in elke onderneming of organisatie. Seniorjaarstudenten ontwerpen een Capstone cursus waar ze hun eigen unieke project onderzoeken, ontwerpen en implementeren.

Computer Informatiesystemen en Ondersteunende Cursussen:

CS 151 Principes van de computerwetenschappen I CS 152 Principes van de computerwetenschappen II CS 221 Systeemanalyse CS 251 Gegevensstructuren CS 310 Mens-Computerinteractie CS 321 Database Theorie en Ontwerp CS 351 Software Engineering CS 601 Computer Science Capstone I CS 602 Computer Science Capstone II ACC 201 Beginselen van de boekhouding I ACC 202 Beginselen van de boekhouding II of MTH 135 Begrippen statistieken ECO 150 Principes van de micro-economie MTH 150 Calculus I OF MTH 131 Toegepaste Calculus MTH 241 Discrete Wiskunde

En twee van de volgende Computer Information Systems en Ondersteunende cursussen:

CS 252 Het internet of CS 271 Neurale netwerken: het berekeningsperspectief CS 311 Computer architectuur CS 331 Geavanceerde data structuren en algoritmen CS 341 Kunstmatige intelligentie CS 351 Software engineering CS 411 Taalontwerp en implementatie CS 421 Besturingssystemen CS 431 Gegevenscommunicatie / Netwerken CS 441 Computer Graphics CS 590-594 Field Experience / Stage (1-4 SH)

Stage / Field Experience:

Een student kan een campuservaring met een bedrijf, industrie, servicebureau, middelbare school, overheidskantoor of een andere passende organisatie regelen. De opleidingskrediet voor een stage is afhankelijk van de lengte en de werkelijke leersituatie. Studenten werken met hun academische adviseur om het krediet te bepalen. Veel van de toezichthoudende organisaties betalen een salaris, hoewel dit niet nodig is. Wij geloven dat dit een waardevolle leerervaring voor een individu is tijdens het junior of senior jaar.

In de afgelopen jaren hebben de studenten stages in de National Energy Technology (Dept. Van energie); Lucas Systems Inc .; Applied Physics Laboratory (afdeling van Johns Hopkins University); Bright Futures Academic Corp .; Science Applications International Corporation (SAIC); En Caputo Insurance Agency. Studenten hebben ook deelgenomen aan Research Experience for Undergraduate Programmes (REU) aan de Universiteit van Michigan, Texas A & M University, en Kansas State University. Daarnaast, dr. Shaffer werkt samen met studentenlaboratoria voor het UNIX Lab en voor het CS 151 Lab.

WAT KAN U DOEN MET EEN COMPUTER INFORMATION SYSTEMS DEGREE?

Stel jezelf voor een systeemanalist, bedrijfsanalist, programmeur, databasebeheerder, webdesigner of softwareontwerper.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New Wilmington, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan