Bachelor of Science in Computer Science and Engineering

Canadian University of Bangladesh

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Science and Engineering

Canadian University of Bangladesh

De Bachelor of Science in Computer Science and Engineering heeft als doel om de kwaliteit afgestudeerden te produceren om de snel evoluerende behoeften van de industrie te voldoen. De opleiding is bedoeld voor een breed scala van studenten, waaronder degenen die wensen om een ​​carrière in de software, hardware, IT-management en andere aanverwante gebieden. Deze graad is ook een opstap voor een hogere graden in de informatica en informatietechnologie gebieden, hetzij thuis of in het buitenland.

Het programma troeven zijn een unieke mix van de faculteit deskundigheid, state of the art laboratorium faciliteiten en innovatieve cursusaanbod. Wij geloven dat ons curriculum zullen de studenten bruidegom om volbracht IT-managers en specialisten.

TOELATINGSEISEN

  • Minimum GPA 2,50 per stuk bij SSC en HSC / Diploma (Als GPA lager is dan 2,50 dan minimum GPA 2,00 en de totale GPA 6,00 is vereist)
  • O Level-5 onderwerpen, GPA 2,50 en A niveau -2 onderwerpen, GPA-2,00 (One E klasse wordt aanvaard in 7 vakken)
  • Kandidaten van GED cursussen moeten 410 merken in 5 onderwerpen individueel en 450 merken op gemiddeld van 800 punten hebben.
  • De studenten die hebben gezeten voor HSC en wachten op de resultaten kan de voorlopige toelating hebben. Echter gepubliceerde resultaat nodig is voor toelating bevestiging.
  • Studenten moeten achtergrond van de wetenschap hebben.
  • Kandidaten die in het buitenland zijn klaar met school hebt gecontroleerd in te dienen / geattesteerd exemplaren van vorig academiejaar documenten uit hun instituut / Ministerie van Buitenlandse Zaken & Gelijkwaardigheid Certificaat van Secundair & Higher Secondary Education Board, Dhaka.

programmastructuur

De cursus uitsplitsing van de totale 152 studiepunten en diploma-eisen is als volgt:

Natuurlijk uitsplitsing
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Bangladesh - Dhaka, Dhaka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan