Bachelor of Science in Computer Science

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Science

University of Toronto

Bachelor of Science in de Computerwetenschappen

Informatica betreft in de breedste zin met de studie van de berekening en toepassingen van de informatica. De ontwikkeling ervan werd gestimuleerd door samenwerkingen met vele gebieden, waaronder engineering, de fysieke en life sciences, wiskunde en statistiek en commercie. Echter, de informatica is veel meer dan een verzameling van technieken die gebruikt worden in deze toepassingsgebieden. Informatica als discipline omvat een breed scala aan onderzoeksgebieden. Bijvoorbeeld, "mens-computer interactie" is de studie van de computer gebruikspatronen en het ontwerp van interfaces tussen gebruikers en computersystemen. "Software engineering" omvat zowel het proces van het bouwen van software en de studie van de productie van software als een bedrijf. "Systemen" (netwerken, besturingssystemen, databases, compilers) houdt zich bezig met het ontwerpen en analyseren van complexe computersystemen. "Numerieke analyse" omvat het ontwerp, testen, en de analyse van numerieke methoden voor het oplossen van computationele problemen in wetenschap en techniek. "Cryptografie" is de studie van het verbergen van informatie. "Theorie" omvat berekenbaarheid - wat kan en niet kan worden berekend door machines; complexiteit - de relatieve inspanning vereist om verschillende berekeningen uit te voeren; en verificatie - het formele bewijs van de juistheid van de programma's.

Cursusaanbod in het Computer Science programma zijn bedoeld om een ​​breed scala van studenten dienen, variërend van degenen wier primaire interesse is in het verwerken van informatie aan degenen die geïnteresseerd zijn in het toepassen van computers tot andere gebieden.

Inschrijving is beperkt in alle CSC specialist en grote programma's. CSC108H5, CSC148H5, MAT102H5 en MAT135Y5 / 137Y5 zijn de standaard eerste jaar cursussen voor studenten die van plan zijn om door te gaan in een Computer Science programma.

OPMERKINGEN:

 1. Alle CSC programma's vereisen MAT102H5, MAT135Y5 / 137Y5 en CSC148H5. Om deze cursussen te nemen, moet u hebben verkregen een minimum van 70% in de rang 12 Geavanceerde functies (MHF4U) of gelijkwaardig, en je moet Rang 12 hebben afgerond Calculus en vectoren (MCV4U) of gelijkwaardig. Een minimum van 70% in MCV4U wordt aanbevolen.
 2. Alle CSC specialist en grote programma's hebben een schriftelijk eis. De aanbevolen uiteraard voldoen aan dat vereiste is CSC290H5. Alle studenten kunnen ook voldoen aan de eis schriftelijk met een van CCT110H5; ENG100H5, 110Y5; HSC200H5, 300H5; LIN204H5; WRI203H5. Als een student wil een andere koers aan de eis schriftelijk voldoen vervangen, moet de student de Computer Science faculteit adviseur te raadplegen.
 3. Studenten ingeschreven in een van de Computer Science programma's worden sterk aangemoedigd om te overwegen deel te nemen aan de Professional Experience Jaar (PEY) programma.
 4. Studenten in elke universiteit van Toronto programma kan maximaal voltooien tot 1,5 credits van derde en vierde jaar CSC cursussen. De deelname aan het aanvullende CSC cursussen is beperkt tot studenten in de CSC specialist en grote programma's.
 5. CSC cursussen worden aangeboden op alle drie campussen van de Universiteit van Toronto. Sommige uiteraard nummers zijn uniek voor een specifieke campus, en anderen worden gedeeld tussen de campussen. Wanneer een cursus met een gemeenschappelijk nummer wordt aangeboden tegen U van T Mississauga, worden de studenten verwacht dat zij de cursus te volgen bij de U van T Mississauga, zelfs als die cursus wordt aangeboden op een andere campus in een andere academische termijn. Vanwege de inschrijving druk, kan U van T Mississauga studenten niet altijd in staat zijn om te kunnen deelnemen aan cursussen die uniek zijn voor de andere campussen.

Wij zijn blij met vragen van U van T-studenten bij de andere twee campussen over het nemen van Computer Science opleidingen die uniek zijn voor de U van T Mississauga campus. Een wederzijdse verklaring geldt: Door inschrijving druk aan de U van T Mississauga campus, kan U van T studenten van de andere twee campussen niet in staat zijn om te kunnen deelnemen aan cursussen die uniek zijn voor de U van T Mississauga campus.

Voor cursussen op dit gebied te zien:

 • CCT communicatie, cultuur, informatie en technologie
 • CSC Computer Science
 • ENG Engels
 • HSC Biomedische Communications
 • LIN Taalkunde
 • MAT Wiskunde
 • STA Statistieken
 • WRI Professional Schrijven en Communicatie

Scarborough (UTSC) campus

Mississauga (UTM) campus

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan