Bachelor of Science in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BScCSc

Het Computer Science programma omvat de fundamenten van het veld in theorie en praktijk, met inbegrip van de interactie tussen hardware en software, de mens-computer-interface, en de sociale en economische betekenis van de informatietechnologie. Het programma benadrukt de flexibele kennis en vaardigheden die nodig zijn in een snel veranderende industrie, zodat de studenten in staat zijn om adequaat te beoordelen, ontwerpen, onderhouden en upgraden van systemen.

Game Design and Development:

De ontwikkeling spel concentratie waarbij de leerlingen een goed begrip van de wetenschappelijke en technologische principes in verband met het ontwerpen en ontwikkelen van computers en console games voor zowel entertainment en serieuze toepassingen te ontwikkelen. De doelstellingen van concentratie zijn:

 • afstuderen geschoolde informatici met diepe kennis van de algoritmen, processen en technologieën die worden gebruikt om games te maken
 • evenwicht opleiding in de technologieën van games met dezelfde breedte in Computer Science instructie als alle Computer Science studenten
 • bieden studenten met aa multidisciplinaire weergave van het spel creatie door specifieke vakken uit andere disciplines die een bijdrage leveren aan het proces van het spel creatie

Software Engineering:

Doel van de Software Engineering concentratie om studenten gespecialiseerde kennis over de levenscyclus, hulpmiddelen, technieken en methodologieën die gebruikt kunnen worden voor de ontwikkeling van alle soorten software systemen.

Erkenning door ETEK

De European University Cyprus "Computer Science" cursus is erkend door de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).

Doelstellingen & Outcomes

Algemene doelstellingen

 • om de capaciteit van de student om te denken te ontwikkelen, schrijven en effectief en creatief te spreken
 • om een ​​appreciatie van en respect voor de sociale, morele en ethische waarden als het fundament van je relatie met anderen en verantwoordelijkheden iemands aan de gemeenschap te ontwikkelen;
 • de student analytisch, besluitvorming en communicatie competenties samen met die kwaliteiten van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, integriteit en het zelfbewustzijn die persoonlijke prestaties en bijdrage aan de organisaties wordt bevorderd;
 • Om de breedte van het perspectief op te bouwen door middel van de algemene vorming eisen en voldoende specialisatie tot basisvoorzieningen professionele en carrière eisen te voldoen;
 • aan de student met de noodzakelijke vereisten voor academische en / of loopbaanontwikkeling te bieden.

Specifieke doelen

 • Om studenten voor te bereiden op een leven lang carrière in Computing door de oprichting van een stichting voor een leven lang leren en ontwikkeling.
 • Om studenten te voorzien van een stichting in Computer Science.
 • Om studenten voor een loopbaan in de industrie, de overheid en diverse instellingen voor te bereiden.
 • Studenten in staat stellen om positief en effectief te reageren op de rol die de Wetenschapper vervult in het ontwerp, installatie en onderhoud van computersystemen.
 • Om de aandacht toegespitst op de vaardigheden en kennis die nodig is door het beroep van Informatica en om studenten te helpen verwerven van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden op een systematische manier.
 • Om de studenten te helpen bij het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten die gebruikt kunnen worden in het bereiken van oplossingen voor de problemen van de informatica.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma wordt verwacht dat de studenten zal:

 1. Herkennen, express en uitleg over de belangrijkste feiten, concepten, principes en theorieën met betrekking tot de informatica en softwaretoepassingen.
 2. Gebruik deze kennis en inzicht te ontwerpen en toe te passen op de computer gebaseerde systemen op een manier die begrip van de trade-off betrokken bij het ontwerp keuzes aantoont.
 3. Identificeren en criteria en specificaties aangepast aan specifieke problemen, en plannen strategieën voor hun oplossing analyseren. Beoordelen van de mate waarin een computer-based systeem voldoet aan de voor het huidige en toekomstige ontwikkeling van criteria.
 4. Beschrijf en de elementen van computationele denken uit te drukken.
 5. Employ juiste theorie, methoden en gereedschappen voor de specificatie, ontwerp, implementatie en onderhoud, alsmede de evaluatie van de computer-gebaseerde systemen.
 6. Herkennen en worden geleid door de sociale, professionele, juridische en ethische, maar ook culturele kwesties die betrokken zijn bij het gebruik van de computer-technologie.
 7. Herken de principes van mens-computer interactie en de juiste methoden en gereedschappen voor het ontwerpen en implementeren van interfaces compliant te klinken HCI ontwerp toe te passen.
 8. Rapporteren de basisprincipes van informatiebeheer en maken gebruik van deze principes voor een effectieve informatie organisatie en retrieval in een veilige omgeving.
 9. Maak schriftelijke en mondelinge communicatie over technische kwesties in verband met computer-gebaseerde systemen en voor te leggen aan een scala van doelgroepen.
 10. Solliciteer en praktijk project management en organisatie vaardigheden met betrekking tot computer-based systemen op zichzelf en teamwork.

Werkgelegenheid

Software Engineering, Systems Programming, Database Administration, Computer ontwikkelaar, Systems Analyse en Ontwerp, Onderwijzen, Image Processing.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study.

European University Cyprus is actively engaged with local, regional and global partners to promote opportunities for long-term strategic research partnerships and innovative programs of study. Lees Minder