Bachelor of Science in Computer Science

Arkansas Tech University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Science

Arkansas Tech University

Het programma in de computerwetenschappen bereidt studenten op voor carrière als systeemprogrammeurs in een wetenschappelijke en / of technische omgeving en voor afgestudeerd werk in de computerwetenschappen. Wiskunde- en ingenieurscursussen aanvullen een sterke kern van computerwetenschappen, waardoor studenten software kunnen ontwikkelen en implementeren die ingewikkelde berekeningen, datastructuren en interfaces vereisen.

Leerplan

De onderstaande matrix is ​​een voorbeeldplan voor alle cursussen die nodig zijn voor dit programma.

groentje

Vallen De lente
ENGL 1013 Samenstelling I 1 3 ENGL 1023 Samenstelling II 1 3
Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 3 Sociale wetenschappen 1 3
Geschiedenis van de VS 1 3 MATH 2914 Calculus I 4
TECH 1001 Oriëntatie aan de Universiteit 1 COMS 2003 Microcomputer Toepassingen 3
COMS 1403 Oriëntatie naar Computing, Informatie en Technologie 3 COMS 2104 Grondslagen van Computer Programmering I 4
COMS 1411 Computer- en Informatiewetenschappen Lab 1
Totaal aantal uren 14 Totaal aantal uren 17
SophomoreVallen De lente
ELEG 2130 Digital Logic Design Lab 0 ENGL 2053 Technisch schrijven 3
ELEG 2134 Digital Logic Design 4 Science Sequence I 2 4
MATH 2924 Calculus II 4 COMS 2213 Gegevensstructuren 3
COMS 2203 Grondslagen van Computer Programmering II 3 COMS 2223 Computerorganisatie en programmering 3
COMS 2903 Discrete structuren voor technische majors 3 COMS 3913 Geavanceerde Discrete Structuren 3
Totaal aantal uren 14 Totaal aantal uren 16
JUNIOR

Vallen De lente
Science Sequence II 2 4 Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3
MATH 3153 Toegepaste Statistiek I 3 COMM 2173 Zakelijk en professioneel spreken 3
COMS 2700 netwerk- en architectuurlaboratorium 0 COMS 3703 Besturingssystemen 3
COMS 2703 Computer Netwerken en Architectuur 3 COMS 4163 Persoonlijke Software Engineering 3
COMS 3213 Geavanceerde Data Structures en Algoritme Design 3 COMS 4700 Data Communications and Networking Lab 0
COMS 3233 Data Design and Implementation 3 COMS 4703 Gegevenscommunicatie en Netwerken 3
Totaal aantal uren 16 Totaal aantal uren 15
Senior

Vallen De lente
Sociale wetenschappen 1 3 COMS 4043 System Analysis and Design II 3
MATH 4003 Lineaire Algebra I 3 COMS 4403 Compiler Design 3
COMS 3053 Implicaties van technologie op de maatschappij 3 Management Keuzevak 3 3
COMS 4033 Systeemanalyse en Ontwerp I 3 Keuzevak (Wiskunde of Wetenschap) 4 2
COMS 4103 Organisatie van Programmeertaal 3 Keuzevak (3000-4000 niveau) 2
Totaal aantal uren 15 Totaal aantal uren 13
1 Zie passende alternatieven of substituties in "Algemene Opleidingsvereisten".
2 Wordt voldaan door een 1-jarige wetenschappelijke sequentie die in elke cursus een lab vereist, exclusief biologische wetenschapscursussen.
3 Dit management-keuzevak moet geselecteerd worden uit COMS 4053 Informatiesysteembeheer, COMS 4063 IT-projectadministratie IT-projectadministratie, of MGMT-cursus goedgekeurd gezamenlijk door de afdeling Management en Marketing en de afdeling Computer- en Informatiewetenschappen.
4 Als een wiskunde-electief wordt genomen, moet wiskunde-electief boven de pre-calculus liggen.

Onvoorwaardelijke Toelatingseisen

Arkansas Tech University onderscheidt niet op basis van kleur, geslacht, ras, leeftijd, nationale herkomst, religie of handicap in een van zijn praktijken, beleid of procedures. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, toelating, werkgelegenheid, financiële hulp of educatieve diensten. Arkansas Tech University voldoet aan alle toepasselijke staats- en federale wetten waaronder, maar niet beperkt tot, titel VI en titel VII van de Civil Rights Act van 1964 zoals gewijzigd, de Wet op de Discriminatie in de Werkgelegenheid van 1967, zoals gewijzigd, Titel IX van de Educatieve Wijzigingen Van 1972, sectie 504 van de wijzigingen van de revalidatiewet van 1974, de wet op de restauratie van burgerrechten van 1987, de wet van de Amerikanen met een handicap van 1990 en de burgerrechtenwet van 1991. Het Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, is aangewezen om de compliance-inspanningen te coördineren.

Belangrijke data
Voorrang voor de lenteaanvraag: 1 januari
Voorkeurstermijn voor de valperiode: 1 augustus

Invoeren van Freshman / New Student:

Nieuwe studenten aan de Technische Universiteit van Arkansas moeten een toelatingsaanvraag indienen, een toelatingsexamen voor een college, een documentatie van de voltooiing van de secundaire eisen en het bewijs van immunisatie die 2 MMR documenteert. Als u gelijktijdig collegegeld hebt, is een officiële transcriptie van die instelling vereist. Voor Creditcard (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB) credit, originele score rapporten of een gecertificeerde kopie van uw middelbare school zal moeten worden ingediend voordat de credit wordt toegekend. Een minimaal criterium voor examenscores en rangpuntsgemiddelde is hieronder vermeld:

  1. Composite ACT score van 19 of hoger, samengestelde SAT score van 990 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1330 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 246. Opmerking: het ACT-schrijven examen is niet vereist voor toelatingsdoeleinden.

Afronding van de afstudeervereisten van een openbare middelbare school, particuliere middelbare school of een thuisschoolprogramma dat een minimum van 2,0 / 4,0 cumulatief hoogtemiddeld en een afronding van het middelbare schoolcurriculum van de universiteit of een minimale GED-score van 600 geeft.
Studenten die dienovereenkomstig hebben behaald op een Advanced Placement (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB), kunnen credit behalen tegen afstuderen aan de Arkansas Tech University door een kwalificerende score op de examens te ontvangen. Deze credits kunnen voldoen aan de algemene opleidingseisen. AP, CLEP en IB scores moeten op uw aanvraag voor toelating worden gedocumenteerd. Stuur officiële score rapporten of leesbare exemplaren die door je middelbare school worden gelabeld aan het Bureau van toelatingen. Studenten die een International Baccalaureate (IB) hebben behaald dienen hun IB-transcript voor evaluatie in te dienen. Studenten die het Internationale Baccalaureaat Diploma-programma succesvol afronden, kunnen krediet verdienen voor afstuderen aan de Arkansas Tech University.

Freshmen die niet aan onvoorwaardelijke toelatingseisen voldoen, worden voorwaardelijk toegelaten met een minimum samengestelde ACT score van 15, samengestelde SAT score van 830 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1060 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 229, en door een college kern te voltooien met een gemiddelde score van 2,0 / 4,0 punten of een GED score van 600.

Terugkerende student:

Studenten die het afgelopen jaar niet Arkansas Tech hebben bijgewoond of een andere universiteit of universiteit hebben bijgewoond sinds de laatste Technische bijeenkomst, moet een nieuwe toelatingsaanvraag indienen. Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  • Heeft geen andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
    • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
Heeft een andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
  • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
  • Officiële college transcript (en) documentatie van een cumulatieve college GPA van 2,0 of hoger
  • Moet in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die bijgewoond is

Uitwisselingsstudent:Studenten die de Technische Universiteit van Arkansas niet hebben bijgewoond, dienen een toelatingsaanvraag in te dienen, officiële transcripties van elke instelling die eerder was bijgewoond, en een bewijs van immunisatie.

Als u minder dan 24 credituren overschrijdt, dienen een officiële high school transcript en ACT, SAT of ACCUPLACER scores te worden ingediend. Overdracht studenten met meer dan 24 uur, die geen academisch niveau Engels of wiskunde hebben afgerond, zullen verplicht zijn om test scores in te dienen. Arkansas Tech University herkent transfer krediet van een Amerikaanse instelling, mits de instelling is geaccrediteerd door een van de zes regionale verenigingen van regionale accreditaties en voor cursussen die zijn goedgekeurd voor de overdracht door ADHE via ACTS. Acceptatie van cursuskrediet kan afhangen van de datum waarop de instelling is geaccrediteerd of de datum waarop een cursus is goedgekeurd voor de overdracht door ADHE. Overdrachtskrediet voor coursework van instellingen buiten de VS zal individueel worden overwogen. Studenten die kredietoverdracht van een buitenlandse hogeschool of universiteit willen opzoeken, moeten een geloofwaardigheidsevaluatie afleggen door een bedrijf dat is erkend door de Arkansas Tech University (een lijst van erkende dienstverleners kan worden verkregen in de IMSSO of in het kantoor van de griffier). Overdrachtskrediet, alhoewel geaccepteerd door de universiteit, is niet gegarandeerd van toepassing op het voldoen aan de diplomavereisten voor het specifieke studieprogramma dat door de overdrachtstudent is geselecteerd. Eenmaal toegelaten, zal uw academische adviseur bepalen welke credits in aanmerking komen voor uw diploma.

Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  1. Alle overdrachten moeten in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die aanwezig is en een cumulatieve college GPA van 2.0 hebben

Als u niet voldoet aan de vereisten voor onvoorwaardelijke toelating of als u meer informatie over een van de bovenstaande informatie nodig hebt, stuur dan een e-mail naar het kantoor van toelatingen op tech.enroll@atu.edu. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 800-582-6953 of (479) 968-0343. Niet-officiële documenten kunnen gefaxeerd worden naar (479) 964-0522. Alle definitieve toelatingsdocumenten dienen te worden verzonden naar:


Arkansas Tech University
Office of Admissions & Student Recruitment
Brown Hall, Suite 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Niet-academische afwijzing
Houd er rekening mee dat academische prestaties niet het enige criterium zijn voor toelating tot de universiteit. De universiteit kan het gedrag en de achtergrond van een persoon evalueren om te bepalen of zij in staat zijn de normen van academisch en professioneel gedrag op de universiteit te handhaven. Een evaluatie kan rekening houden met actueel gedrag en prestatie, evenals ervaringen en acties in het verleden. Eenvoudig kwalificeren voor toelating garandeert geen toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Arkansas Tech University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,972 USD
Inwoner (In-State) 22-credit uur Onderwijs; $ 9.944 Niet-inwoner (buiten de staat) 22-credit uur onderwijs
Locations
Verenigde Staten - Russellville, Arkansas
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan