Bachelor of Science in Computer Science

Chicago State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Science

Chicago State University

De faculteit Wiskunde en Informatica heeft een Bachelor of Science graad in computerwetenschappen en een kleine reeks in de informatica voor studenten met als hoofdvak in andere gebieden. Studenten kunnen kiezen om zich te concentreren in de database en software engineering, communicatie en netwerken, of web-programmering en ontwikkeling. Studenten verkrijgen van deze opleiding zal worden voorbereid voor functies in het bedrijfsleven of de overheid of om een ​​geavanceerde graad in hun vakgebied na te streven.

Alle invoeren van eerstejaars en doorstromers die van plan zijn grote in de informatica zijn nodig om de universiteit plaatsing examen in de wiskunde te nemen. Deze studenten kunnen niet inschrijven voor een wiskunde of informatica natuurlijk totdat ze het onderzoek hebben genomen. Dit onderzoek is bedoeld om studenten te plaatsen in de juiste cursus wiskunde van basis wiskunde calculus.

Algemene vereisten

Toelating tot de opleiding is afhankelijk van de voltooiing van CPTR 1100 en CPTR 2100, een cumulatieve Grade Point Average van 2,0 of hoger, en acceptatie door de afdeling. Het departement zal niet aanvaarden D kwaliteiten in elke gewenste grote cursussen of benodigde ondersteunende cursussen, hetzij als de overdracht krediet of direct in Chicago State University.

Eisen omvatten de voltooiing van 120 uur semester van het werk: 39 uur in het algemeen onderwijs; 5 extra uren in de natuurwetenschappen, zoals gespecificeerd in de vereiste ondersteunende vakken; 46 uur in de informatica; 40 uur in de vereiste ondersteunende vakken; het schrijven van een scriptie eer; en het passeren van het onderzoek op de staat en de federale grondwetten. Door aan te tonen vaardigheid, kan een student in staat zijn om krediet voor bepaalde wiskunde en informatica cursussen te verkrijgen op de aanbeveling van de afdeling.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,750.00 $ - $ 6,008.00 (Undergraduate: Komen / non-garantie)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,008 USD
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates