Bachelor of Science in Computer Science

College of Saint Rose

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Computer Science

College of Saint Rose

Door het hoofdvak in Computer Science, dan heb je de vaardigheden te verwerven om uit te blinken in vele sectoren van de high-tech industrie.

Studenten ontwikkelen een grondige basis in de fundamenten-programmering, database management, software engineering, netwerken-gaan vervolgens in op onderwerpen die variëren van forensische computing mobiele programmering en game design te bestuderen.

Bovendien zou een minderjarige in Computer Science een aantrekkelijk cv builder voor de huidige werkgevers, die vaak de voorkeur kandidaten met vaardigheid in computing.

Programma overzicht:

Het College van Informatica, Information Technology en Bio-informatica programma's zijn ontworpen om studenten voor te bereiden met de vaardigheden om uit te blinken in de high-tech industrie. Majors zal de kennis om verder te gaan in posities zoals programmeren van computers, systemen analyse, systemen ontwerpen, Internet programmering en beheer van informatiesystemen te verwerven. Studenten zullen ook worden voorbereid op graduate school.

In de huidige arbeidsmarkt, werkgevers vaak de voorkeur kandidaten met kennis en / of ervaring in de informatica. Ongeacht de grote van een student in Saint Rose, zou een minderjarige in Computer Science een aantrekkelijke aanvulling op hun CV staan. Studenten die een minor hebben de flexibiliteit om een ​​studie te kiezen.

Informatica, Information Technology, Bio-informatica majors en minderjarigen zijn verplicht om een ​​minimum academische index van 2,25 te handhaven in de grote, 2,00 in elke cursus in de major / minor (en alle cursussen wiskunde vereist door de major) en een 2,25 cumulatieve GPA. Studenten op zoek naar een certificaat moet een minimum van een 2.00 te verdienen in elke cursus.

Carrièremogelijkheden en Graduate Studie:

Carrière

De vaardigheden die u aanschaft zal u in de vraag naar een aantal van de heetste banen in de informatietechnologie. Majors zal de kennis te verwerven om door te gaan in posities in de programmering computer, systeemanalyse, systeemontwerp, Internet programmering en beheer van informatiesystemen. Studenten zullen ook bereid zijn om graduate programma's bij te wonen in hun vakgebied.

Programma

Informatica studenten krijgen industrie specifieke opleiding op dezelfde hardware en software die ze zullen tegenkomen in de 'echte wereld'. En omdat Saint Rose is gelegen in het hart van Tech Valley New York, stagemogelijkheden in de computerindustrie in overvloed.

Admissions:

De Undergraduate Admissions Office begint herziening van eerstejaars student toepassingen elk najaar in eind september voor de volgende herfst. Studenten worden aangemoedigd om een ​​volledige aanvraag al in november in te dienen. De toelatingscommissie Team zal een beslissing over de volledige aanvragen terug te keren in slechts drie weken. Het College kent studiebeurzen op hetzelfde moment.

Wat maakt een aanvraag in te vullen

  • Online of Paper applicatie (tegen afgeweken online aanvragers!)
  • Officiële High School Afschriften
  • Officiële transcripties voor alle college-niveau cursussen
  • SAT of ACT scores
  • Demonstratie van Kennis van het Engels: Stuur ons uw TOEFL, IELTS of PTE scores. Het testen eis af voor aanvragers die eerder hebben verdiend een bachelor of master's degree in de Verenigde Staten. Het college van Saint Rose biedt het Engels als Tweede Taal (ESL) studies en biedt voorwaardelijke aanvaardingen aan degenen die voldoen aan alle andere toelatingseisen. Voorwaardelijk toegelaten studenten moeten Engels taalvaardigheid te tonen voordat u zich inschrijft in hun cursussen.
  • Brief van aanbeveling van een Counselor of Leraar
  • Essay of Graded Paper
  • Aanvragers kunnen ook van toepassing zijn via de gemeenschappelijke Application Online.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Albany, New York
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Verenigde Staten - Albany, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan