Bachelor Of Science In Computer Science

University of South Carolina Upstate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Computer Science

University of South Carolina Upstate

Het curriculum leidt tot een Bachelor of Science in Computer Science is geaccrediteerd door de CAC Accreditatie Commissie van ABET, en vormt de basis die nodig zijn voor verdere studie aan de graduate niveau, evenals kennis en vaardigheden die kunnen worden gebruikt in een carrière in het bedrijfsleven en de industrie. In aanvulling op dit programma, kan de student majors in Computer Information Systems, die is geaccrediteerd door de Commissie op Colleges van de Zuidelijke Vereniging van Hogescholen en scholen (CCSACS) en omvat de ABET geaccrediteerde Computer Science kernvakken streven.

Overzicht

Division USC Upstate's van Wiskunde en Informatica biedt een Bachelor of Science in Computer Science, een Bachelor of Arts in Computer Information Systems en een Bachelor of Science in de wiskunde aan meer dan 130 majors. Minderjarigen worden ook aangeboden in de wiskunde en informatica.

De divisie biedt toegang tot "slimme" klaslokalen met multimedia-mogelijkheden, goed uitgeruste computerlokalen, een undergraduate research lab en informatica en wiskunde tutoring labs. Een state-of-the-art robotics lab, toegevoegd in samenwerking met Stäubli, biedt studenten hands-on blootstelling aan industriële robotica - een expertise erg in trek in de regio. Lopende besprekingen met oppervlakte industrie leiders invloed hebben op de steeds veranderende curriculum in de informatica en wiskunde. De industrie verbinding helpt ook verzorgen van opleidingen voor de informatica en wiskunde majors.

Bachelor of Science in Computer Science Het programma in de informatica biedt studenten een stevige basis in de informatica door de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology accreditatie normen. Studenten in het programma ook een stevige achtergrond in de wiskunde, dat is vooral handig voor studenten die ervoor kiezen om graduate studies voort te zetten in de informatica of werken in het onderzoek / techniek omgevingen te verwerven.

Vanaf het moment dat de leerlingen stap voor op de campus, ze voelen de energie van een dynamische universiteit. De universiteit van South Carolina Upstate, een senior uitgebreide openbare instelling van de Universiteit van South Carolina, is een van de toonaangevende grootstedelijke universiteiten in het zuidoosten en heeft zeven jaar is gerangschikt door US News and World Report als een van de top vijf Comprehensive Colleges in het zuiden. USC Upstate is een van de snelst groeiende universiteiten in Zuid-Carolina - met een 308-hectare grote campus in Spartanburg, een junior en senior-level commuter campus bij de Universiteit Center van Greenville, en een geplande campus van de George Dean Johnson, Jr. College of Business and Economics in het centrum van Spartanburg. Home naar 5.000 studenten uit 38 staten en 71 landen, USC Upstate biedt opleidingen in de liberale kunsten en wetenschappen, bedrijfskunde, verpleging en lerarenopleidingen, evenals master diploma in het onderwijs.

USC Upstate biedt activiteiten die die van grotere universiteiten, maar in een meer persoonlijke omgeving weerspiegelen. Er zijn meer dan 70 actieve studentenorganisaties op de campus, met inbegrip van de prestaties groepen, belangengroepen, student-run media, en 11 nationaal gelieerde meisjesstudentenclubs en broederschappen. De universiteit velden 15 atletische teams- bekend als de "Spartanen" -die concurreren in de NCAA Division I Atlantische Zon Conference. Wil uitdagende, eerste klas academische cursussen, kleine klassen, sociale en culturele diversiteit, en een dynamisch leven op de campus? Kijk dan niet verder dan het USC Upstate.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
21,708 USD