Bachelor of science in computeranimatie

Full Sail University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in computeranimatie

Full Sail University

computeranimatie

Of het nu gaat uitvoeren enorme menigte scènes in een film, kleur corrigeren producten voor een tv-commercial, of het creëren van de uitgestrekte landschappen spelers reizen door in een video game, zijn kunstenaars met behulp van computer graphics in bijna elk aspect van de entertainment industrie.

Full Sail's Computer Animation programma is ontworpen om u voor te bereiden op een carrière in dit opwindende gebied. Door uw capaciteiten als kunstenaar en het leren van de nieuwste tools, applicaties en design theorie gebruikt om 3D-content voor verschillende media te maken, zul je niet alleen in staat om uw kunst te nemen in nieuwe richtingen, maar ook uw vaardigheden om te werken realiseren - en soms zelfs te verbeteren - de creatieve visie van anderen.

Uw vroege lessen zullen je leren een fundament van traditionele kunst en animatie principes, inclusief het leven tekenen, en schaduwen en verlichting. Dit lespakket ook de principes van de fysica, anatomie, en de kleur theorie, die allemaal waar je rekening computeranimatie cursussen waar je digitale personages, objecten en omgevingen, alsmede speciale effecten voor live-action film en gaat maken televisie.

Als je animatie vaardigheden groeien je op je te verplaatsen naar ons Motion Capture Studio. In deze faciliteit, leert u hoe u een professionele motion capture-sessie draaien, terwijl je de werking van performers dragen van een sensor bewaakt bodysuit sturen, en deze gegevens gebruiken om nog meer levensechte bewegingen in uw digitale personages te creëren.

Ondersteunende lessen in compositing, het teruggeven, en tuigage zal rond uw vaardigheden en uw laatste maanden zal worden besteed het combineren van alles wat je hebt geleerd in een animatie portfolio die uw vermogen om professionele-activa van hoge kwaliteit voor film, televisie, video te maken zal aantonen spelletjes, en nog veel meer.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
20 - 29 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winter Park, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates