Bachelor of Science in creatief schrijven voor entertainment

Algemeen

Beschrijving van opleiding

creatief schrijven

Het begint allemaal met een geweldig verhaal. Of het nu een film of tv-show, een video game of zelfs een commerciële, de meest succesvolle onderdelen van de media zijn die boeiende en interessante verhalen, verhalen die je aandacht vast te leggen, vonk uw verbeelding, en provoceren je emoties te vertellen.

Full Sail's Creatief schrijven voor Entertainment Bachelor of Fine Arts opleiding is bedoeld om studenten te helpen perfectioneren van hun verhalen vaardigheden, met de nadruk op het schrijven voor visuele media, met inbegrip van scenarioschrijven en scenarioschrijven. In de loop van de 20 maanden durende programma, zult u slijpen uw schrijfvaardigheid door middel van een verscheidenheid aan oefeningen, opdrachten en projecten die je voor te bereiden op de behoeften van een sector die behoefte hebben aan creatieve visionairs voldoen.

De Creatief schrijven voor de opleiding Entertainment Bachelor's benadrukt de behoefte van de entertainment-industrie voor een transmediale benadering van het schrijven; een idee kan beginnen als een script voor een tv-show, maar het moet ook in staat zijn om over te steken naar de andere distributiekanalen, zoals mobiele apparaten, websites, en nog veel meer. Als student aan dit programma leert u hoe bepaalde grondbeginselen van het schrijven van toepassing op al deze platforms, evenals de aanpassingen dat elk ander kanaal vereist.

U zult deelnemen aan een breed scala van het schrijven van workshops ontworpen om je capaciteiten te versterken in een verscheidenheid van formaten en genres, waaronder comedy, horror, mysterie, suspense, fantasy en science fiction. U zult ook de studie van de veelheid van publicatie en distributie kanalen beschikbaar aan schrijvers van vandaag, evenals de professionele hulpmiddelen en benaderingen nodig zijn om de markt zelf in de industrie, of het nu als een freelance schrijver of als onderdeel van een groter rechtspersoon. Gedurende het programma, zult u uw eigen persoonlijke portefeuille die niet alleen uw schriftelijke vaardigheden te tonen, maar ook helpen je jezelf te vestigen als een creatieve professional te ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder