Bachelor of Science in Criminal Justice

Chowan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Criminal Justice

Chowan University

Bachelor of Science in Criminal Justice

chowancj

Bij Chowan University, integreren we strategieën in de sociologie en strafrechtelijk onderzoek certificering in de Criminal Justice curriculum om al onze leerlingen voor te bereiden op boeiende loopbaan in een verscheidenheid van het strafrecht beroepen. Door het combineren van dynamische cursussen - als Corporate and White Collar Crime, Brandstichting Investigation, strafrechtelijk bewijs, jeugddelinquentie, en Politie-Community Relations - met echte wereld werkervaring door middel van stages op alle niveaus van de lokale, provinciale en federale agentschappen, de studenten de vaardigheden nodig zijn voor succes in hun vakgebied.

Studenten klas kennis met echte wereld ervaring sluit ook via het lidmaatschap van organisaties, speciaal ontworpen voor studenten die het diploma Criminal Justice. Het hoofdstuk Chowan Universiteit van de Alpha Phi Sigma National Criminal Justice Honor Society en de Criminal Justice Club biedt studenten extra educatieve, service, en gemeenschap kansen. Criminal Justice majors kan een graad in de volgende gebieden te verdienen:

Politie. Deze track, aangeboden in zowel een BS en BA, zal de ontwikkeling van de rechtshandhaving van de vroegste periode van de rechtshandhaving de geschiedenis tot heden volgen. Het zal de organisatiestructuur en jurisdicties van de lokale, provinciale en federale wetshandhavingsinstanties uit te leggen, en zal de rol van de rechtshandhaving personeel te onderzoeken. Daarnaast zullen de studenten de talrijke en complexe wisselwerking tussen de gemeenschap en de politie te bestuderen. Studenten zullen ook een ontwikkeld gevoel van theorie en praktische strafrechtelijk onderzoek te krijgen, samen met het grondwettelijk recht.

chowancj2

correcties. Deze track, aangeboden in zowel een BS en BA, zullen de studenten een goed begrip van de geschiedenis van zowel de rechtshandhaving en de uitvoering van de straf tot de moderne tijd te geven. De mate spoor onderzoekt het jeugdrecht proces en de gevallen van delinquentie. Een centraal punt wordt op de studie van de verschillende alternatieve correcties programma's, agentschappen worden geplaatst, en theorieën gebruikt om de communautaire middelen te betrekken bij het herstellen van het individu, die de heiligheid van de gemeenschap heeft geschonden, om zijn / haar rechtmatige plaats in de gemeenschap. De praktische toepassing van theoretische kennis verkregen door de leerlingen in de klas zal worden versterkt door veld plaatsing in verschillende strafrechtelijke instanties. Het veld plaatsing zal bestaan ​​uit een minimum van 40 uur per credit uur en wordt begeleid door de aangewezen instantie en de afdeling faculteit. Goedkeuring van het Departement Chair vereist. Natuurlijk kan worden aangeboden tijdens een semester (Gebaseerd op het aantal studenten het aanvragen van een stage).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Murfreesboro, North Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan