Bachelor of Science in Criminal Justice

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Science Degree in Criminal Justice richt zich op de studie van het strafrechtelijk systeem en de onderdelen daarvan, alsmede de oorzaken en gevolgen van criminaliteit. De opleiding benadrukt dat een geïntegreerd beeld van het strafrechtelijk systeem, met de nadruk relaties tussen systeemcomponenten. Het curriculum is ontworpen om studenten met een stichting kern van de kennis van het strafrechtelijk systeem dat de studenten voor te bereiden op een loopbaan in de rechtshandhaving gebied van politie en strafrechtelijke onderzoeken, alsmede de veiligheid, correcties, proeftijd en parole bieden.

Concentraties

  • Public concentratie Management richt zich primair op het management van organisaties in de publieke sector. Voor strafrecht studenten, het doel van deze concentratie aan vaardigheden die nodig zijn door mensen die het strafrecht en veiligheid organisaties en degenen die te ontwikkelen en te evalueren beheren. Het openbaar bestuur concentratie biedt verhandelbare management en leiderschap competenties die direct op de werkplek kan worden toegepast, terwijl bijbrengen essentiële waarden om ervoor te zorgen studenten gedijen bij het afstuderen in hun carrière als ambtenaren.
  • Homeland Security concentratie biedt een unieke kans voor studenten die geïnteresseerd zijn in het richten van hun studie op de uitgestrekte gebieden die zijn opgenomen in de complexe arena van de binnenlandse veiligheid. De focus van deze concentratie is om een ​​uitgebreide studie van complexe gebieden geconfronteerd met onze natie, zoals het immigratiebeleid, grens veiligheid, douane handhaving, cybercrime, en de evaluatie van het overheidsbeleid op deze gebieden.
  • Information Assurance en Cyber Defense concentratie kunnen studenten essentiële vaardigheden in het begrijpen netwerk defensie, database management systemen, cybercriminaliteit, cyberveiligheid en veiligheid ontwerp en cryptografie beheersen.

na het afstuderen

Programma afgestudeerden kunnen verwachten goed voorbereid voor banen instap in een aantal gebieden in het uitgestrekte gebied van het strafrecht met inbegrip van strafrechtelijke onderzoeker, politieagent, douane-ambtenaar, proeftijd en parole officer, grens patrouille agent federale air marshal, vervoersveiligheid screener te zijn , particuliere beveiligingssector professioneel, en vele anderen. Daarnaast zal het programma afgestudeerden een solide basis voor toekomstig succes in graduate school of bevordering van hun carrière bereikt hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, glob ... Lees meer

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, global awareness and engaged entrepreneurship. Lees Minder