Bachelor Of Science In Criminal Justice

University of South Carolina Upstate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Criminal Justice

University of South Carolina Upstate

De Criminal Justice Program aan de Universiteit van South Carolina Upstate is ontworpen om huidige en toekomstige strafrecht professionals met de educatieve achtergrond nodig zijn om succesvol in een strafrechtelijke carrière, graduate school of law school te bieden. Strafrecht majors voltooien een cursus van studie die de studie van de misdaad, criminelen, rechtbanken, politie, correcties, en slachtoffers omvat. Het programma houdt zich bezig met zowel theorie en praktijk.

Criminal Justice Program Mission Statement

In combinatie met de missie van de Universiteit van South Carolina Upstate, wordt het programma Strafrecht gebaseerd op de filosofie van een liberal arts onderwijs met een curriculum geworteld in de sociale wetenschappen. Deze oriëntatie zal studenten in staat om kritisch denken vaardigheden, mondelinge communicatie vaardigheden, en het schrijven van vaardigheid te ontwikkelen in onderwerpen met betrekking tot criminaliteit en strafrecht. Door dit interdisciplinaire stichting, zullen de studenten bereid zijn om de South Carolina Upstate regio te dienen en daarbuiten als toekomstige strafrecht professionals, wetenschappers, en geïnformeerde burgers. Afgestudeerden van het programma USC Upstate Strafrecht zal de conceptuele kennis en analytische vaardigheden om effectief en ethisch te voeren op het gebied van het strafrecht te hebben. De faculteit streeft naar verdere professionele ontwikkeling om de studenten te voorzien van de meest moderne pedagogische aanpak en inhoudelijke afspraken in het strafrechtelijk arena.

Het College van Kunsten en Wetenschappen bestaat uit de volgende academische eenheden: Department of Fine Arts and Communication Studies; Vakgroep Talen, literatuur en samenstelling; Afdeling Informatica; Afdeling van Wiskunde en Informatica; Afdeling Natuurwetenschappen en Techniek; Department of Psychology; Afdeling Geschiedenis, Politicologie, Filosofie en American Studies en de afdeling Sociologie, Criminal Justice en Women's Studies. Het College van Kunsten en Wetenschappen, als de hoeksteen van de Universiteit van South Carolina Upstate, biedt curricula voor de algemene eisen onderwijs en voor diverse vrije kunsten en wetenschappen majors. In overeenstemming met de missie van de universiteit, het college biedt mogelijkheden voor studenten om:

  • verwerven vaardigheid in communicatie en wiskunde;
  • het ontwikkelen van het vermogen om te redeneren, kritisch en ethisch;
  • verkrijgen historische, wetenschappelijke, sociale en culturele perspectieven;
  • bereiken van een hoog niveau van de wetenschap in de geesteswetenschappen en de wetenschappen opleidingen; en
  • wat leren als een continu proces van intellectuele groei.

Verrijkingsprogramma's als gevolg van deze educatieve inspanningen van de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen het voordeel van de intellectuele en culturele leven van de hele gemeenschap.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd