Bachelor of Science in de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis en cultuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in de Afrikaans-Amerikaanse geschiedenis en cultuur

chowanAA

Deze graad onderzoekt de verschillende factoren en de complexiteit van niet alleen de Afro-Amerikaanse ervaring, maar de context in de wereldgeschiedenis. Studenten zullen de Afro-Amerikaanse ervaring in Noord-Amerika uit de koloniale periode tot het heden te onderzoeken. De oorsprong van de zwarte gemeenschap leven en zwarte weerstand onder de slavernij door de Afro-Amerikaanse ervaring tijdens de "Jim Crow" tijdperk en de evolutie van de zwarte leiderschap, door de strijd van de Civil Rights tot op de dag.

Er is ook cursussen die een nog meer gedetailleerde kijk naar deze tijdperken biedt.

Studenten zullen ook onderzoeken diverse andere nationale en culturele geschiedenis aan perspectief van minderheidsgroepen en andere mensen te vaak genegeerd in de traditionele enquêtes te krijgen. Onderwerpen variërend van interacties tot historisch effect zal worden besproken geven de studenten een breder begrip van de ontwikkeling van de natie.

Er is extra cursussen waarin de Afro-Amerikaanse kunst met een focus op literatuur verkent.

Ten slotte zullen de studenten de geschiedenis van Afrika te beoordelen, vanaf het begin van de mensheid tot het heden, met de nadruk op de periode van 1400 tot heden. Erkenning van de vroege Afrikaanse rijken en pre-koloniale maatschappij zal ook worden benadrukt als de slavenhandel, kolonisatie, weerstand, nationalisme en onafhankelijkheid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environm ... Lees meer

Chowan University was founded in 1848. For over 165 years, Chowan has enjoyed a long and distinguished tradition of faith and education in Northeastern NC. Our mission is to provide a caring environment characterized by Christian values. Lees Minder