Bachelor Of Science In De Amerikaanse Gebarentaal

Piedmont International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Amerikaanse Gebarentaal

Piedmont International University

Bachelor of Science in American Sign Language

Overzicht

Lees American Sign Language volledig online of op de campus in deze bekroonde programma. Deze wordt gegeven door hoog gekwalificeerde, goed ervaren, en uitzonderlijk geaccrediteerde professoren die vurig verlangen om je te zien blinken. Dit programma kreeg de Sorenson award in 2011. Ultieme flexibiliteit wordt gewaarborgd, omdat je het hele programma online kunt voltooien of te leren op de campus.

US News zegt: "Teken tolken moet een dienstverband boom voor de komende jaren te wachten staan." Ze waardeert een doventolk in de top 20 van alle sociale diensten banen. "Deze banen zijn goed betaalde, met een gemiddelde nationale salaris van $ 43.300. Loondienst tolken en vertalers kunnen verdienen tot zes cijfers per jaar, afhankelijk van waar ze wonen en werken. 'CareerBuilder gelederen vertaal- en tolkdiensten op de top van hun lijst van industrieën verwacht dat de meeste nieuwe banen in de komende vijf jaar toe te voegen.

Het doel van de Gebarentaal Tolken programma is om een ​​hoge kwaliteit instructie en training in praktische en theoretische kwesties, vaardigheden, kennis en professionaliteit met betrekking tot de levering van tolkdiensten aan doven, slechthorenden, doof-blind en horende consumenten in een verscheidenheid aan instellingen, zodat studenten kan effectief minister van Christus in de dovengemeenschap als professionele tolken.

Wil je echt een verschil maken terwijl u geniet van een van de beste en snelst groeiende werkgelegenheid in de natie? Dan gebarentaal tolken wellicht iets voor jou. Mogelijkheden in overvloed in de regering kantoren, ziekenhuizen, rechtszalen, scholen, kerken, banken, fabrieken, kantoren, enz. Anderen werken voor bureaus die dove mensen om te communiceren met het horen van mensen door middel van online tolken, met behulp van live online video relais in te schakelen.

Piedmont biedt zowel een BS in Gebarentaal Tolken en een Minor in American Sign Language. Deze Interpreter Education programma's (IEP) te combineren klas academici met praktische "hands-on" de interpretatie van ervaring, ontworpen om de student zowel deskundig en bekwaam te maken. Na voltooiing moet de afgestudeerde de vaardigheden die nodig zijn om te dienen als gekwalificeerd interpreter in verschillende instellingen bezitten.

The Interpreter Education Program (IEP) is een vierjarige bachelor's degree die schraagde door een sterke kern van bijbelse en algemeen onderwijs cursussen die klas academici te combineren met praktische "hands-on" de interpretatie van ervaring, waardoor de student zowel deskundig en bekwaam. Na voltooiing zal de afgestudeerde de vaardigheden die nodig zijn om te dienen als een gekwalificeerde tolk in een verscheidenheid van instellingen, waaronder kerken, scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen bezitten. Er zijn twee mogelijke sporen om dit niveau te bereiken.

Succes

Piemonte International University heeft mijn leven en bediening voor de Heer veranderd. Ik koos voor deze school voor haar consistente leerstellige onderwijs op alle academische niveaus en voor de dispensationele benadering van de Schrift. De docenten en personeel gaan die extra mijl om studenten te helpen de best mogelijke onderwijs. Als u de beste academische opleiding voor de bediening willen, kiezen Piemonte!

Ward Harris, BABS, MABS, Ph.D. bezig
Associate Pastor, Kerk Administrator en Leraar Bijbel
Ripplemead, VA

Hield van mijn tijd hier. Solid onderwijs van liefdevolle en geïnvesteerd docenten en medewerkers! Zij zijn medelevend, betrokken mensen die echt God liefhebben.

Kathryn Best
Consumer Sales Associate bij Kaplan Early Learning Company

Doelstellingen

Na afronding van het programma zullen de studenten in staat zijn om het volgende te doen:

 • Vloeiend communiceren met behulp van American Sign Language en andere contactgegevens rassen gebruikt door doven, slechthorenden en doof-blind gemeenschappen;
 • Interpreteer / translitereren nauwkeurig, effectief en onpartijdig met behulp van alle noodzakelijke woordenschat en discours toezichthouders;
 • Gedrag zelfanalyse over hun tolken / transliteratie prestaties;
 • Het verkrijgen van een minimale instap interpreteren geloofsbrieven;
 • Ontwikkel een plan voor verdere professionele groei en professionele betrokkenheid.

Samenvatting van de benodigde uren

 • Biblical Studies 19
 • Algemene Onderwijs 37
 • Professional / Ministerie 55
 • keuzevakken 9
 • Totaal 120
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Winston-Salem, North Carolina
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - USA Online
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan