Bachelor Of Science In De Antropologie

St. Thomas University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Antropologie

St. Thomas University

Antropologie is uniek in het zijn een hands-on vakgebied. Antropologie gedaan kan worden, waar mensen zijn, en waar mensen waren. Als student antropologie aan St. Thomas, kunt u verwachten om er even uit in de echte wereld, de interactie met mensen in verschillende sociale contexten, het opgraven artefacten, en het analyseren van botten in onze antropologie laboratorium.

Cultureel antropologen, sociale antropologen en linguïsten meestal jaar lang leven met bepaalde groepen mensen, die deelnemen in hun dagelijks leven. Dit proces van de lange termijn, kleinschalige, intensieve en gedetailleerde studie hen in staat stelt om een ​​aantal van de meest fundamentele aspecten van het menselijk bestaan ​​die zich pas openbaren op deze manier te begrijpen. Archeologen voeren ook op lange termijn veldwerk onderzoek van menselijke materiële cultuur, het opgraven, documenteren en analyseren van artefacten als een middel van het beantwoorden van dezelfde vragen over het menselijk bestaan. Fysisch antropologen bestuderen menselijke skeletresten niet alleen voor onze fysieke verleden en ontwikkeling te begrijpen, maar ook in het hedendaagse strafrechtelijk forensisch onderzoek.

KRITISCHE & overdraagbare vaardigheden

Wonen en werken in de wereld van vandaag betekent dat steeds meer interactie met mensen uit veel verschillende culturele achtergronden. Het ontwikkeld door middel van het invullen van een graad in de antropologie vaardigheden in staat stelt afgestudeerden om kritische denkers en effectieve communicators die in staat zijn om relevante informatie te genereren en weloverwogen beslissingen te worden.

Volgens de American Anthropological Association, antropologische opleiding concentreert zich op drie overdraagbare vaardigheden gebieden: "het begrijpen van de menselijke diversiteit, het bouwen van onderzoeksvaardigheden voor het verzamelen en het begrijpen van informatie, en effectief te communiceren."

GEMEENSCHAPPELIJKE CARRIÈRE en graduate PATHWAYS

Studeren Antropologie kan deuren openen voor posities in onderzoeksinstellingen, non-profit verenigingen, musea, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, wereld organisaties en particuliere bedrijven. Antropologen kunnen overal werken waar er behoefte is om te beheren, te evalueren en de gegevens op het menselijk gedrag te interpreteren. Als je creatief bent, kan een achtergrond in de antropologie een troef in documentaire fi lm of de muziek industrie. Het etnografisch onderzoek geleerde vaardigheden in de antropologie worden zelfs gebruikt in gebieden van markt- en consumentenonderzoek, en antropologen werken voor een aantal van 's werelds grootste reclamebureaus, evenals andere grote zakelijke organisaties.

Aanverwante gebieden VAN STUDIE

Als een holistische discipline, gericht op onderlinge relaties, Antropologie heeft directe links naar een aantal van de wetenschappen en geesteswetenschappen, zoals geschiedenis, psychologie, sociologie, economie, aardrijkskunde, filosofie, biologie, ecologie, Literatuurwetenschap, muziek, religie, politieke wetenschappen, talen . Sinds Antropologie overlappingen in belangrijke manieren met vrijwel alle andere discipline vertegenwoordigd op St. Thomas, kan onze discipline een ideale double-major met een andere discipline vormen.

Honours in Antropologie

Om toegang tot het honours programma te krijgen, moeten de studenten een minimum 3,5 Grade Point Average voor alle universitaire opleidingen hebben. Om een ​​graad te verdienen, moeten de studenten een minimum 3,5 Grade Point Average op achtenveertig uren krediet in Antropologie cursussen, met inbegrip van de verplichte vakken, en een minimum B cijfer op de honours thesis (Anth-4666) te verkrijgen.

Studenten van plan om het honoursprogramma in Anthropology voltooien moet een faculteit adviseur te raadplegen en een verzoek aan het ministerie van Antropologie uiterlijk op de laatste dag van februari van het jaar voorafgaand aan de verwachte datum van afstuderen te presenteren.

Studenten die het honoursprogramma voort te zetten zijn verplicht om een ​​minimum van 48 krediet uur in Anthropology, met inbegrip van alle van de volgende verplichte vakken vullen: - Anth-1013. Inleiding tot de Culturele Antropologie - Anth-1023. Introduction to Physical Anthropology - Een archeologie cursus bij het niveau van 2000 - Twee area etnografie cursussen - Anth-3806. Lezingen in Anthropological Theory - Anth-3913. Inleiding tot kwalitatieve onderzoeksmethoden - Anth-4003. Kwesties in Antropologie - Anth-4666. Honours Thesis

Major in Antropologie

Majors moeten voldoen met hun afdeling stoel om hun Antropologie grote verklaren. Studenten hoofdvak in Anthropology zijn verplicht om een ​​minimum van 36 krediet uur in Anthropology, met inbegrip van alle van de volgende verplichte vakken vullen: - Anth-1013. Inleiding tot de Culturele Antropologie - Anth-1023. Introduction to Physical Anthropology - Een archeologie cursus bij het niveau van 2000 - Twee area etnografie cursussen - Anth-3806. Lezingen in Anthropological Theory - Anth-3913. Inleiding tot kwalitatieve onderzoeksmethoden - Anth-4003. Kwesties in Antropologie

Minor Antropologie

Studenten minoring in Anthropology zijn verplicht om een ​​minimum van 18 krediet uur te voltooien in de antropologie, met inbegrip van alle van de volgende: - Anth-1013. Inleiding tot de Culturele Antropologie - Anth-1023. Introduction to Physical Anthropology - Een gebied etnografie cursus

Minor in Forensische Antropologie

Forensische Antropologie kruist met zowel antropologische en forensisch onderzoek. Het is een specialisme binnen de subdiscipline van de fysische antropologie en, omdat het gaat over de analyse van menselijke skeletresten in een medisch-juridische context, heeft de aanvragen voor forensische wetenschap. Aankomende studenten worden erop gewezen dat Anth-1023 is geen voorwaarde voor een van de verplichte vakken; dat de verplichte vakken moeten worden genomen in de aangegeven volgorde, met elk een voorwaarde voor het verdere verloop; en dat Anth-4443 heeft een inschrijving limiet van 25 met toelating vereist toestemming van de instructeur.

Studenten minoring in Forensic Anthropology zijn verplicht om een ​​minimum van 18 krediet uur, waarvan 9 credit-uren zijn afkomstig uit de verplichte vakken en een minimum van 9 credit-uren van de keuzevakken te voltooien:

Verplichte vakken

 • Anth-2443. Human Skeletal Biology
 • Anth-3443. Forensische Osteology en Archeologie
 • Anth-4443. Applied Forensische Antropologie

Keuzevakken

 • Anth-1023. Introduction to Physical Anthropology
 • Anth-1033. Inleiding tot de archeologie
 • Anth-2413. De mens Fysische Variatie en variabiliteit
 • BIOL-1503. Beginselen van de biologie: Part I
 • BIOL-1513. Beginselen van de biologie: Part II
 • CRIM-1013. Inleiding tot de criminologie
 • CRIM-1023. Inleiding tot Criminal Justice
 • HMRT-2003. Inleiding tot de Rechten van de Mens
 • HMRT-3123. Internationale Mensenrechten
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op January 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,276 CAD
Locations
Canada - Fredericton, New Brunswick
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Fredericton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Studenten huis; 13.747 CAD - Overseas studenten