Bachelor of science in de architectuur

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de architectuur

Mapúa Institute of Technology

Dit programma is ontworpen om studenten te begeleiden in geleidelijk assimileren de creatieve en technische aspecten van het beroep, terwijl de ontwikkeling in hun gevoeligheid voor hun rijke culturele erfgoed. Het doel is om goed afgeronde individuen bereid zijn om de uitdagingen en dynamiek van de architecturale praktijk voldoen. De opleiding combineert theoretische en praktische aspecten van de praktijk met de nadruk op de optimale ontwikkeling van analytische en creatieve vaardigheden van de studenten. Het biedt ook computer-aided design en het opstellen van cursussen, bouwkundige stage, en correlatie cursussen om de studenten te koppelen aan de wereld van de praktijk.

Afgestudeerden van dit programma zijn primair opgeleid voor de beroepspraktijk en kunnen deelnemen aan de algemene praktijk van de architectuur of kunnen specialiseren op het gebied van interieurarchitectuur, bouwmanagement, duurzaam ontwerp en stedenbouw.

Doelstellingen

  • Om afgestudeerden met beheersing van uitgebreide bouwkundige kennis te ontwikkelen, zowel in theorie als praktijk en vaardigheid in technische vaardigheden die nodig zijn in de wereldwijde praktijk van de architectuur.
  • Het ontwikkelen van afgestudeerden met scherp gevoel voor geschiedenis en cultuur in lijn met behoud van het architecturale erfgoed van het land - Om architecten met een hoge standaard van professionele ethiek, waarden, houdingen en verantwoordelijkheidszin te produceren.
  • Om de gebouwde omgeving te ontwerpen in de context van ecologisch evenwicht en duurzame ontwikkeling - Om architectonische beoefenaars die kunnen initiëren en uitvoeren architectonische onderzoek en ontwikkeling voor de vooruitgang van het beroep te ontwikkelen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan