Bachelor of science in de bedrijfsadministratie

Key College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de bedrijfsadministratie

Key College

Het Accounting programma bereidt je voor op de boekhouding, financiën, en leidinggevende functies in het bedrijfsleven. Leer hoe u boekhoudkundige activiteiten te ondersteunen, houdt boekhoudkundige gegevens, bereiden belastingen, audit financiële rekeningen, en beheren van zowel mensen en kantoren.

CARRIERE MOGELIJKHEDEN in de bedrijfsadministratie

De Bachelor of Science in Accounting Degree programma op Key College zal vier jaar duren uitgaande studenten zich inschrijft in 16 credit-uren per kwartaal en woont driekwart per jaar. (Het programma kan in drie jaar worden afgerond door het bijwonen van het hele jaar door).

Bekijk de gemiddelde jaarlijkse inkomen van bedrijf Accountants in de Verenigde Staten Hier

Vereisten

Aankomende studenten moeten een aanvraag online of via e-mail af te ronden. Programma's aangeboden op Key College vereisen een stevige inzet voor een succesvolle afronding. Daarom is een interview van tevoren met een toelatingscommissie specialist biedt volledige informatie over de vereisten, de cursussen, en klasse startdata, part-time werk en werkgelegenheid voor afgestudeerden. Een beoordeling van de student interesses, achtergrond en inzet zullen optreden tijdens het intakegesprek.

Alle aanvragers moeten worden geëvalueerd voor de academische capaciteiten en moet met de juiste studieadviseur het vermogen en de inzet van de aspirant-student te evalueren praten. Wanneer alle applicatie-eisen is voldaan, wordt de aanvrager onverwijld in kennis gesteld ten aanzien van hun toelating-status.

START DATUM

Nieuwe Startdatum elke 6 weken! Volgende Start is Jan, 3 2017.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
225 USD
225 USD per credit uur
Locations
Verenigde Staten - Dania Beach, Florida
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates