Bachelor of science in de biochemie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in de biochemie

Chemistry and Biochemistry

Chemie wordt ook wel de "centrale wetenschap". Chemie focust op de samenstelling, kenmerken, en veranderingen van de materie en heeft daardoor natuurlijke verbindingen met uiteenlopende gebieden als biochemie en meteorologie, geneeskunde en techniek, archeologie en neurologie, of elektronica en psychologie.

Na een 4-jarige bacheloropleiding in de chemie, een aantal van onze afgestudeerden gaan werken bij de overheid, het bedrijfsleven of onderwijs, maar anderen streven naar verdere onderwijs met inbegrip van graduate school, medische school, apotheek school, of andere beroepen in de gezondheidszorg. Om de vele carrière mogelijkheden in de chemie te illustreren, hier is een gedeeltelijke lijst van de werkelijke posities van de GN-chemie afgestudeerden in verschillende stadia van hun carrière: laboratoriumonderzoek (fundamenteel en toegepast), medische missionaris, manager van een fabriek (de VS en in het buitenland ), middelbare school scheikunde leraar, milieu analist, personeel consultant bij een advocatenkantoor, hoogleraar aan de universiteit, voorzitter van de biochemie in een medische school, farmaceutische verkoper, commerciële ontwikkelaar van consumentenproducten, senior director van Federal radioactieve programma's, patent houden uitvinder, en manager (farmaceutische producten, personeel, onderzoek).

Zo zijn Carson-Newman chemie alumni een positief effect op onze wereld gehad door het redden van levens, het starten van WebMD, het uitvinden van de gel pen en de anti-ozon ingrediënt waarmee autobanden tot 60.000 mijl lang, inspirerende leerlingen op middelbare scholen, universiteiten en medische scholen, en het beheer van grootschalige wetenschappelijke / technische organisaties (polymeer fabrieken, onderzoek en ontwikkeling laboratoria, en de nationale programma's afval radioactief). Wij nodigen u uit om de familie te sluiten en te investeren je leven voor het welzijn van de mensheid.

BS Degree in de biochemie

Kies deze mate aan de snel veranderende en groeiende gebied van de biochemie en biotechnologie-hetzij onmiddellijk na de universiteit of voor het invoeren van de graduate school in te voeren; het is ook een populaire opleiding voor studenten die willen de medische en andere aan gezondheid gerelateerde velden in te voeren.

128 uur in totaal; 42 in de scheikunde en biologie (vereist onderzoek, COMM 135 Speech Fundamentals en 6 uur van vreemde talen); 47-48 in vrije kunsten kern; 3-7 in wiskunde sterk aanbevolen; 31-35 in keuzevakken; moet dienen als assistent (1 lab 1 semester).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what y ... Lees meer

There’s no better way for you to imagine being here than to visit us. Being at Carson-Newman is the best way to know how you fit at this top-ranked liberal arts university, founded in 1851. See what your life can look like here. Walk our campus and get a sense that you will be an important part of an active campus that is 2,000 students strong. Lees Minder
Jefferson City , VS Online + 1 Meer Minder