Bachelor of science in de biochemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de BS in de biochemie programma is om studenten voor de gezondheid gerelateerde professionele scholen met inbegrip van medische, apotheek, en tandheelkundige school, maar ook voor toelating tot graduate programma's in de biochemie, moleculaire biologie en biologische wetenschappen voor te bereiden. Studenten met een diverse achtergrond in de chemie en biochemie zijn klaar voor uitdagingen in de farmaceutische en biotechnologische industrie aan te pakken.

Afgestudeerden van de biochemie programma de juiste achtergrond voor een breed scala van loopbanen. Ze kunnen professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, apotheek, enz.) In te voeren. Ze kunnen direct werken in een verscheidenheid van instellingen, inclusief toxicologie laboratoria, farmaceutische laboratoria, en fundamenteel onderzoek labs. Daarnaast is de gecombineerde chemie / biologie achtergrond studenten zal ontwikkelen, in combinatie met de juiste opleidingen, zal ze goed te positioneren op een van deze onderwerpen te leren op de middelbare school.

Het unieke van deze opleiding is de voorbereiding van de studenten om de biochemie van cellen, zoals metabolisme, Cytokinetics en enzymkinetiek begrijpen. Studenten met deze mate goed voorbereid op vraagstukken van de effecten van toenemende concentraties van sommige componenten van moderne materialen (bijvoorbeeld weekmakers en polymere bestanddelen) op de fysiologie van verschillende soorten pakken. Studenten ervaren ook undergraduate onderzoek en krijgen vaardigheden op het presenteren van onderzoeksgegevens op conferenties en in tijdschriften.

Diploma-eisen

De mate vereiste voor de BS in de biochemie omvat 120 studiepunten met een GPA van ten minste 2,0. 30 van de laatste 60 studiepunten moeten worden ingevuld bij IE Kokomo. Naast de cursussen die nodig zijn voor de campus-brede algemene vorming curriculum, moeten de studenten neemt cursussen in de chemie, biologie, biochemie, fysica, wiskunde en informatica. De volgende cursussen moeten worden genomen en de juiste voorwaarden moet worden voldaan, zoals opgenomen in het Academisch Bulletin. Afronding van deze opleiding zal voldoen aan de fundamentele toelatingseisen voor de IE School of Medicine MD-programma.

Wat voor soort baan kan ik met deze opleiding?

Als algemene regel geldt, heeft een college belangrijk je niet voor te bereiden op een specifieke taak. In plaats daarvan kunt u de vaardigheden en capaciteiten te ontwikkelen in uw gebied van belang dat kan worden toegepast op een brede waaier van beroepen op dat gebied. Deze graad heeft veel mogelijkheden, waaronder bezetting, landbouw, onderwijs, medische en onderzoekslaboratorium posities, en gezondheidszorg agentschappen. Deze graad kunt u ook voor te bereiden op graduate school met inbegrip van, tandheelkunde, geneeskunde, beroeps-en fysiotherapie een paar te noemen.

Laatst bijgewerkt op sep 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify ... Lees meer

Indiana University Kokomo is very affordable and also offers scholarships for international students! Undergraduates can qualify for scholarships of $5,000 per year and graduate students can qualify for $4,000 per year! Lees Minder
Kokomo , West Lafayette + 1 Meer Minder