Bachelor of Science in de biologie (kustecologie en behoud)

University of South Carolina Beaufort

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie (kustecologie en behoud)

University of South Carolina Beaufort

Coastal Ecology and Conservation

De Bachelor of Science in de biologie met een concentratie in Coastal Ecology and Conservation dient de behoefte aan opgeleide kust wetenschappers met kennis en vaardigheden die nodig zijn om de unieke problemen van ecosystemen langs de kust te pakken. Milieu-invloeden van intense commerciële en residentiële ontwikkeling hebben het potentieel om een ​​aanzienlijke invloed op de gevoelige ecosystemen langs de kust als de groei is niet goed wordt beheerd. USCB is goed gepositioneerd om de unieke fysieke en ecologische kenmerken van de Sea Islands kustgebied voor de opleiding van onze studenten in de bescherming van de lokale omgeving te benutten. Verscheidene van USCB recente afgestudeerden zijn momenteel het nastreven van geavanceerde graden in een aantal van de meest concurrerende graduate programma's, zowel nationaal als internationaal. Anderen werken in de lokale en regionale kust behoud / wetenschap posities evenals ecotoerisme banen.

De aard van de klassen die u zal nemen zijn: Invertebrate Zoology, Biology van mariene organismen, zeeplanten, Viskunde, Conservation Biology, Mariene Ecologie, Molecular Mariene Ecologie en geselecteerde onderwerpen in de biologie.

Onderzoeksmogelijkheden, waaronder projecten met de Research Vessel Vagabond zijn ook beschikbaar.

Biologie Curriculum

USCB biedt de Bachelor of Science met een grote in de biologie. Om te kwalificeren voor het afstuderen moet een student voldoen aan de algemene eisen van het onderwijs en de biologie essentiële voorwaarden zoals hieronder vermeld.

Coastal Ecology and Conservation Concentratie: studenten hebben de mogelijkheid om een ​​concentratie in Coastal Ecology and Conservation dat zal worden vermeld op de cijferlijst bij het afstuderen ontvangen. Studenten moeten ten minste 4 cursussen (minimaal 15, maar niet meer dan 18 studiepunten) met bijbehorende laboratoria binnen deze concentratie.

Admissions Normen voor de Biologie Program

Studenten die voldoen aan de toelatingseisen van USCB kunnen zich inschrijven als biologie majors. Transfer studenten zijn verplicht om een ​​2,0 GPA te hebben. De Biologie programma heeft de volgende doelstellingen:

 • Bieden studenten met een gevarieerde kennis van de biologische wetenschappen en significante blootstelling aan de natuurwetenschappen.
 • Bereiden studenten voor een loopbaan in de medische en beroepen in de gezondheidszorg, het milieu en het beheer van natuurlijke hulpbronnen en beschermde gebieden.
 • Foster een fundamenteel begrip voor het proces van de wetenschap en een waardering voor de manier waarop de life sciences en andere gebieden van de wetenschap invloed ons dagelijks leven en de toekomst van de natuurlijke wereld.
 • Bieden studenten met de wetenschappelijke achtergrond nodig om te begrijpen en deel te nemen aan de ontluikende biotechnologische revolutie.
 • Bieden studenten de mogelijkheid om zichzelf en hun wereld te begrijpen vanuit een wetenschappelijk perspectief.
 • Dienen als een noodzakelijke kerngebied in de wetenschap aan de ontwikkeling van de andere traditionele wetenschappen toestaan ​​en bevorderen van de ontwikkeling van andere interdisciplinaire minderjarigen en majors.
 • Bieden veelbelovende studenten met aanzienlijke onderzoek ervaringen
 • Bieden broodnodige mogelijkheden voor interactie met de plaatselijke bevolking met betrekking tot het milieu en de problemen in de gezondheidszorg en milieu door middel van formele klassikale instructie, stages, seminars en informele educatieve mogelijkheden bij lokale evenementen

Na succesvolle afronding van de biologie mate de student moet ...

 • bezitten een begrip van biologische systemen op moleculair, fysiologische, organismaal en ecologische niveaus;
 • tonen kritisch denken, analytische technieken en probleemoplossende vaardigheden toegepast op biologische problemen;
 • beschikken over kennis van de klassieke onderzoek dat leidt tot de fundamentele concepten en principes die dienen als basis voor biologisch onderzoek; en
 • in staat zijn om de wetenschappelijke methode om wetenschappelijke kennis en inzicht uit te breiden van toepassing.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd