Bachelor of Science in de biologie - pre-professionele

Concord University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie - pre-professionele

Concord University

De pre-professionele belangrijkste is bedoeld voor studenten van plan naar de medische school, tand school, veterinaire school, of het nastreven van een carrière in een andere gezondheid gerelateerde gebied en voor studenten die geïnteresseerd zijn in graduate school of andere pre-professionele programma's.

Core Vereisten:

De graad van Bachelor of Science, met een grote in de biologie, vereist een succesvolle afronding van 120 uur semester waaronder (1) het Programma van Algemene Studies (zes uur van de vreemde taal wordt aanbevolen); (2) een van de hieronder vermelde biologie programma's; en (3) een programma van keuzevakken of een minor als uitgewerkt met de student adviseur; aanbevolen minderjarigen chemie, geologie, fysica, psychologie, wiskunde, informatica, of statistieken.

Toelating

Concord Universiteit verwelkomt sollicitaties van mannen en vrouwen die bereid zijn om gewetensvol te werken en om de mogelijkheid om een ​​universiteit als een serieuze uitdaging te wonen beschouwen. Aanvragers worden aangemoedigd om hun aanvragen in te dienen 60 dagen voorafgaand aan het semester waarin ze in te schrijven. Ook al een interview niet nodig is, zijn aspirant-studenten aangemoedigd om de campus te bezoeken

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Athens, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates