Bachelor of Science in de biologie

Crandall University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie

Crandall University

Bestudeer de World's Verbazingwekkende Life Forms

Biologie verkent de wereld van levende organismen. Bevindingen op dit gebied zijn van cruciaal belang om de vooruitgang in de landbouw, geneeskunde, biotechnologie en ecologie. Een graad in Biologie aan de Universiteit Crandall zal u helpen de analyse, interpretatie en communicatie vaardigheden die nodig zijn om je carrière te beginnen in de wetenschap of de uitoefening van geavanceerde educatieve studies krijgen.

Samen met je docenten en klasgenoten, zult u de functies en interacties van levende organismen te bestuderen door het onderzoeken van hun structuur, gedrag en levensprocessen. Daarnaast krijg je de kans om vaardigheden die uw begrip van de wereld te verbeteren door het invullen van de universiteit holistische liberal arts kerncurriculum ontwikkelen.

Speciale Programma Highlights voor een Bachelor of Science graad in Biologie

De klassen zijn klein, zodat je veel hands-on hulp van professoren, dat is een enorm voordeel in wetenschappelijk onderzoek te ontvangen. Neem cursussen die u helpen meer dan de vaardigheden van een bioloog te krijgen. Een graad in Biologie aan Crandall zullen helpen ontwikkelen als mens. Biologie klassen zijn "high contact." In laboratoria en discussies in de klas, zal u zwaar interactie met andere studenten en je professoren. Gedrag experimenten in de Universiteit van de "outdoor lab" gelegen in het nabijgelegen scrub bos, waar een natuurlijke beek loopt langs de rand van de Crandall campus. Sommige van het onderzoek die we ondernemen via het programma zou worden beschouwd als "graduate niveau" aan andere universiteiten. Neem excursies naar plaatsen zoals de Baai van Fundy en nabijgelegen natuurgebied behouden voor vogels band en studeren in het veld. Biologie studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Cubs Biology Society op de campus.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Canada - Moncton, New Brunswick
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Moncton, New Brunswick
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan