Bachelor Of Science In De Biologie

Miriam College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Biologie

Miriam College

Bachelor of Science in de biologie

De Bachelor of Science in de biologie programma is ontworpen als, maar niet beperkt tot, een pre-medicijn cursus, maar opent ook deuren naar een breed scala aan kansen op werk als professional Bioloog / Microbioloog.

De kracht van het programma ligt op de uitgebreide selectie en de sequenties van niet-biologie hulpmiddel cursussen, biologie kern cursussen en biologie keuzevakken die brengen in trends en nieuwe ontwikkelingen in de biologie. De opname van de analytische chemie dient als een instrument om kennis en vaardigheden van studenten te versterken om de kwaliteit analytisch werk uit te voeren voor de bio-wetenschappen. De cursus vier-unit in specifieke problemen bevordert onderzoekscapaciteit en integriteit van wetenschappelijk onderzoek door middel van openbare bekijken en bekritiseren van de onderzoeksresultaten van studenten.

Het programma heeft twee sporen: de pre-medicijn spoor dat studenten die van plan zijn om een ​​graad in de geneeskunde en de micro-biologisch onderzoek spoor dat studenten uitrust om de kwaliteit van onderzoek en ontwikkeling, bio-wetenschap en industrie-gerelateerde activiteiten te ondernemen na te streven voorbereidt.

De microbiologische spoor kwalificeert studenten om de licentiestatus examen voor Registered Microbioloog gegeven door de Filippijnse Academy for Microbiology nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Bangalore
Startdatum: Nov. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2018
Filipijnen - Bangalore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan