Bachelor of Science in de biologie

Chicago State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie

Chicago State University

Het ministerie van Biologische Wetenschappen en Pre-Health Professions Programs in Chicago State University is uniek uitgerust om te helpen onze studenten hun dromen en doelen van het worden leiders in het vak en intellectuele wereld te vervullen.

Door middel van kleine klassen en mentoring, we zijn trots op onze geïndividualiseerde benadering van het begeleiden van onze studenten uit hun binnenkomst van de middelbare scholen en community colleges door de voltooiing van hun diploma en de lancering van hun professionele carrière, met inbegrip van geneeskunde, tandheelkunde, diergeneeskunde, farmacie, milieukunde, optometrie, arts-assistent, milieu-instanties en voortgezet onderwijs. Onze flexibele cursus opties toestaan ​​een betere toegang voor werkstudenten, of om te scholen voor een nieuwe carrière of voor te bereiden voor de toelating tot graduate schools of een verscheidenheid van professionele programma's. Onze hoog-opgeleide docenten waarde waarbij undergraduate studenten in hun onderzoeksprogramma's en we blinken uit in het bieden van mogelijkheden voor onder-graduate en afstudeeronderzoek.

Onze afdeling heeft uitstekende faciliteiten en apparatuur, waaronder: een kern microscopie faciliteit met zowel scanning en transmissie-elektronenmicroscopen, een fluorescentie-geactiveerde cel sorteerder, uitgebreide anatomie labs [inclusief kadavers], een kas, en een nieuwe aquaponics centrum. Door onze Pre-Health Professions programma, graduate school adviseurs, en clubs, handhaven wij een uitgebreide ondersteuning systeem om studenten te helpen navigeren door de aanvraagprocedure voor afgestudeerde / professionele scholen, en we zijn zeer succesvol in het plaatsen van studenten met dergelijke programma's. Onze extra-curriculaire activiteiten en clubs niet alleen toestaan ​​dat professioneel netwerken, maar ook bieden onze leerlingen kansen bieden om de gemeenschap te betrekken in het algemeen.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,750.00 $ - $ 6,008.00 (Undergraduate: Komen / non-garantie)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,008 USD
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates