Bachelor of Science in de biologie

Claflin University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie

Claflin University

Claflin301

Als je jezelf voor ogen als een arts of als iemand probeert om de wereld een betere plaats door de ontwikkeling van een geneesmiddel of het maken van een grote ontdekking, bent u hier aan het juiste adres. Als u zich zorgen over het milieu en willen een echt verschil te maken dan is een belangrijke biologie is voor jou.

Leerplan

De Biologie Major curriculum is ontworpen om u te voorzien van kennis en begrip van en waardering voor de fijne kneepjes van levende organismen en hun interacties met het milieu. Ons curriculum bereidt u klaar voor leiderschap en service in onze diverse mondiale samenleving. Relevante actuele thema's worden opgenomen in een programma ontworpen om de majors te bereiden voor een loopbaan in de biologische of biotechnische wetenschappen en aanverwante gebieden, met inbegrip van de toegang tot graduate en professionele scholen (geneeskunde, tandheelkunde, paramedische zorg en volksgezondheid, enz.).

Neem een ​​kijkje op de klassen die u de mogelijkheid om te nemen als een Biologie gestudeerd aan Claflin zal hebben.

Freshman Jaar

General Biology; Algemene scheikunde; Pre-Calculus

tweedejaarsstudent Jaar

Plantkunde; Genetica; Organische chemie; College Physics

Junior jaar

Cellenbiologie; Menselijke anatomie; Biochemie; Moleculaire biologie; Microbiologie

Laatste jaar

Ecologie; Biotech. methoden; Statistieken; Health & Human Performance; Menselijke fysiologie

Student Kansen en Experience

Als een student biologie, zul je snel het gevoel een deel van onze hechte "Claflin Familie" van de klas naar het lab. U vindt de "Claflin Confidence 'dat zo veel van onze afgestudeerden huidige onderzoeksresultaten heeft geholpen bij nationale conferenties te krijgen en krijgen in en te slagen in graduate schools, medische programma's en professionele loopbaan.

Zomer en academisch jaar stages zijn essentieel voor de afronding van uw CV en het krijgen van echte wereld ervaring die u toelaat om het meeste uit uw toekomstige biologie carrière. Stages zijn getoond om kwaliteiten te verbeteren, verhogen begrip van wetenschap concepten, en kunt u uw vaardigheden toe te passen op de echte wereld. Claflin University's School of Natural Sciences aangeboden meer dan 110 academisch jaar en 108 zomer onderzoek stages voor studenten in de laatste drie jaar.

Carrière en Outcomes

De Biologie major is een springplank naar zo veel verschillende carrières en vakgebieden. De faculteit die betrokken zijn bij de belangrijke biologie zijn nauw betrokken bij het onderzoek en er zijn volop mogelijkheden om onderzoek te doen stages op verschillende gebieden, waaronder het onderzoek naar kanker, volksgezondheid, plantenbiotechnologie, en DNA forensics.

We bereiden onze studenten om concurrerend te eisen voor toepassing in prestigieuze medische, tandheelkundige, apotheek en andere professionele gezondheid scholen, samen met de graduate school en professionele loopbaan te voldoen. Onze studenten worden routinematig geaccepteerd in vooraanstaande instellingen in het hele land, zoals Princeton, hertog, USC, MUSC, Clemson, Universiteit van Florida, Johns Hopkins, Purdue, LSU, Indiana University, University of Virginia, Universiteit van Texas en vele andere Research One instellingen.

Job mogelijkheden bestaan ​​ook in andere life science sectoren, zoals de farmaceutische industrie, in medische informatie, medische schrijven en publiceren. Jobs zijn beschikbaar in het milieu, landbouw, energie, voedsel, fabricage en productie, marketing en verkoop, informatiesystemen, kwaliteitscontrole en regulatory affairs sectoren om er maar een paar te noemen. Wilt u een ziekte te genezen? Vervuiling verminderen? Mensen te helpen en goed blijven? Ontdek onze Biology programma. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orangeburg, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates