Bachelor of Science in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In jouw element

Ontwikkel uw nieuwsgierigheid door het leven in al zijn vormen te bestuderen - van individuele organismen en hun gemeenschappen tot de systemen, cellen en processen waaruit levende wezens bestaan.

Ontwikkel een breed begrip van alle gebieden van de biologie en leer hoe wetenschappelijke processen te gebruiken. Verken de concepten van moleculaire, cel-, organismale en ecologische biologie en pas theorie toe in de praktijk.

Voer cutting-edge onderzoek uit met uw professoren in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens in de regio, of maak kennis met de campusvijver, velden, 86 hectare gecertificeerde boomkwekerij, esdoornsuikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij.

Leer hoe u bier kunt brouwen of ahornsiroop kunt koken in praktische cursussen. Combineer je lessen in de klas en in het laboratorium met veldstudiecursussen in het Colorado River Basin, het zuidwesten van de woestijn, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de White Mountains van New Hampshire.

Leer kwantitatieve vaardigheden zoals data-analyse om onderzoek op de campus in de waterkwaliteits- en ecologielaboratoria te interpreteren. Communiceer uw eigen bevindingen door visuele representaties en verscherp uw wetenschappelijk schrijven.

Pronk met vier jaar leren in je Capstone-project en presenteer het aan de Eastern New England Biological Conference.

Koppel de majoor met het pre-medische of pre-veterinaire nummer van Colby-Sawyer voor de Medical College Admissions Test of voor toegang tot een verscheidenheid aan gezondheidsgerelateerde professionele scholen.

Colby-Sawyer biedt ook een minor in de biologie aan die elk studieprogramma aanvult en je carrièremogelijkheden vergroot.

Doktersorders

Breng de dag door aan de Geisel School of Medicine in Dartmouth College, waar je de faculteit zult ontmoeten, lunchen met de huidige medische studenten, rondleiding in de faciliteiten en lezingen bijwonen, inclusief Grand Rounds in het ziekenhuis. Het Medical Student for a Day-programma geeft de best presterende pre-medische studenten van Colby-Sawyer een kijkje in wat er nodig is voor succes op medische school.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Lees meer

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Lees Minder