Bachelor of Science in de biologie

Grambling State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de biologie

Grambling State University

De missie van het Department of Biological Sciences is een uitstekende educatieve voorbereiding in de pre-professionele gebieden van de studie voor studenten die geïnteresseerd zijn in de geneeskunde, tandheelkunde en andere paramedische beroepen, of graduate studie in de biomedische wetenschappen bieden. Het ministerie bereidt ook studenten voor een loopbaan als Environmental Wetenschappers en middelbare school biologie leraren. Door het verstrekken van een verzorgende omgeving, het Department of Biological Sciences streeft ernaar om studenten te helpen bereiken hun volledige potentieel en academische doelen.

Opleiding en vereisten:

De Bachelor of Science met een grote in de biologie wordt toegekend aan studenten die het geschetste programma van de studie te voltooien en te voldoen aan de eisen van het Department of Biological Sciences en het College van Kunsten en Wetenschappen. De afdeling beschikt over twee gebieden van de concentratie, General Biology and Wildlife Biology.

De optie Algemeen Biologie biedt pre-professionele opleiding voor studenten die van plan zijn om geavanceerde graden in de geneeskunde, diergeneeskunde, farmacie, paramedische beroepen of andere graduate graden in de biomedische wetenschappen te streven. Studenten die de optie Algemene Biologie kiest moet 125 uur semester van het werk natuurlijk met inbegrip van 29 uur van de kern cursussen af ​​te ronden.

De optie Wildlife Biology bereidt studenten voor op een loopbaan in wilde dieren biologie en milieukunde. Wildlife Biologie majors worden ook aangemoedigd om graduate graden na te streven, omdat verschillende onderzoeksgebieden en management praktijken eisen meer technische vaardigheden en opleiding voor de menselijke interactie te ondersteunen met wilde dieren ecosystemen. Studenten die de biologie optie Wildlife kiest moet 125 uur semester van het werk natuurlijk met inbegrip van 15 uur van wilde dieren kern cursussen af ​​te ronden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Grambling, Louisiana
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates