Bachelor Of Science In De Biologie

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Biologie

Mansfield University

Het Departement Biologie aan Mansfield University of Pennsylvania biedt de bachelor of science degree in biologie met facultatieve concentraties in cel- en moleculaire biologie, milieubiologie, visserij en medische laboratoriumwetenschappen. Studenten kunnen ook kiezen voor de algemene Biologie-graad zonder een concentratie. Een kenmerk van alle biologie curricula (met uitzondering van de medische laboratoriumwetenschappen) is de vereiste om een ​​bacheloronderzoek te voltooien.

Alle concentraties voldoen aan de minimale eisen voor medische scholen. Veel biologisch afgestudeerden worden technici in ziekenhuizen en onderzoekslaboratoria. Anderen gaan in verkooppunten bij medische en farmaceutische leveranciers, terwijl nog anderen werk vinden in de milieu- en ecologische gebieden. Die studenten die zich voorbereiden op een carrière in de geneeskunde kunnen voldoen aan de minimale eisen voor medische, tandheelkundige, chiropractische, veterinaire en fysiotherapie scholen met de juiste cursus selectie.

Cel- en Moleculaire Biologie Concentratie

De cel- en moleculaire biologie concentratie benadrukt moleculaire interacties en celontwikkeling en -functies. Deze concentratie is de primaire graad voor medische schoolvoorbereiding en heeft een sterke chemische component. Studenten leren een aantal cel- en moleculaire technieken manipuleren en gebruiken die belangrijk zijn in hedendaags onderzoek. Studenten die deze concentratie kiezen, zijn gekwalificeerd om de arbeidsmarkt in biotechnologie, farmaceutica, geneeskunde en de moleculaire biologie van het milieu binnen te gaan.

Environmental Biology Concentration

De milieuconcentratie is voor studenten die geïnteresseerd zijn in milieuproblemen. De concentratie traint de leerlingen om milieuproblemen vanuit een interdisciplinair perspectief te onderzoeken. Studenten krijgen een solide basis op het gebied van het milieu, evenals aanverwante vakken in de kunst en wetenschappen. Afgestudeerden kunnen verwachten op werkgelegenheidskansen met staats- en federale agentschappen of in de particuliere sector.

Visserijconcentratie

De concentratie Vissen concentreert zich op uitgebreide cursuswerk in de drie hoofdgebieden Visserijwetenschap: Aquacultuur, Visserijbiologie en Visserijbeheer. Unieke kenmerken van het programma omvatten een zomer stage, veldcursussen en een verplicht onderzoeksproject. Visserijinterns en afgestudeerden zijn werkzaam in de Verenigde Staten en vestigen de Mansfield University als een belangrijk centrum voor Visserijonderwijs.

Coöperatieve opleidings- en onderzoeksovereenkomsten met het Amerikaanse Geologische Onderzoek, de Pennsylvania Fish and Boat Commission en het US Army Corps of Engineers vormen integrale onderdelen van het Visserijprogramma. Met de toevoeging van een Biostatistiekursus voldoen de afgestudeerden van het programma aan de eisen voor certificering als Associate Fisheries Scientists van de American Fisheries Society.

Medische Laboratorium Wetenschappen Concentratie

De concentratie van de medische laboratoriumwetenschappen bereidt de studenten voor op een professionele carrière in de klinische laboratoriumwetenschappen en biotechnologie. De concentratie omvat drie jaar academische studie op de campus en een jaar (50 weken) klinische studie in een erkende ziekenhuis school van medische technologie. Studenten moeten een ziekenhuisschool aanvragen en aanvaard worden voor het jaar van de klinische studie. Mansfield University heeft een verband met de Robert Packer Hospital School of Medical Laboratory Sciences in Sayre, Pennsylvania. Afgestudeerden voldoen aan de eisen voor certificering door de American Society of Clinical Pathologists.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan