Bachelor of Science in de chemie (internationale)

Wenzhou University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de chemie (internationale)

Wenzhou University

Het programma Chemie (International), Aangeboden door het College van chemie en Technische Materiaalwetenschappen van Wenzhou Universiteit, is ontworpen om het cultiveren van het beheer en de toepassing talenten en opvoeders op het gebied van chemie, die geïnteresseerd zijn in het bedreven in het Chinees, vertrouwd met de Chinese cultuur, maar ook enthousiast over de internationale communicatie en samenwerking. Alle cursussen worden geleverd in het Engels, met behulp van originele Engels studieboeken, dictaten en lab handleidingen. Afgestudeerden van dit programma kunnen hun opleiding in de richting van hogere graden blijven en de werkgelegenheid in de chemische bedrijven, die een zeer belangrijke sector in de provincie Zhejiang vertegenwoordigen vinden.

Core Cursussen

1. Taalcursussen: Uitgebreide Chinees op elementair, intermediair en gevorderden; Inleiding tot de Chinese geschiedenis, cultuur, enz .; Zakelijk Chinees; HSK Training

2. Chemie cursussen: Chemische Engels; Anorganische Chemie; Analytische Chemie; Instrumentele Analyse; Organische Chemie; Fysische chemie; Polymer Chemistry; Farmaceutische Chemie; Industriële analyse; Elementaire chemische industrie; Industrie of Fine Chemicals; Onderzoek Thesis, etc.

3. Praktijk in Bedrijven: lokale industrie gerichte keuzevakken en praktijken in de belangrijkste ondernemingen in Wenzhou (leerlooierij; schoenmakerij; pen fabriek, polyurethaan, enz.)

Toelatingseis:

  1. Niet-Chinese burger, 18 jaar of ouder, lichamelijk en geestelijk gezond. 2. High school diploma of een gelijkwaardige opleiding. 3. Goede beheersing van de Engels taal.

Toepassing Materialen:

  1. Wenzhou Universiteit aanvraag voor toelating (International Students). 2. Kopie van uw geldig paspoort.
  2. Fotokopie van uw middelbare school diploma.
  3. Transcripties van de middelbare school onderwijs.
  4. Engels taalvaardigheid bewijs zoals IELTS (6.0), TOFEL (iBT 75) of andere effectieve testrapport (Voor niet-Engels als moedertaal).
  5. 2-inch foto (digitale kopie).
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
18,000 CNY
per jaar.
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for Fall semester admition.
Locations
China - Wenzhou, Zhejiang
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Fall semester admition.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Wenzhou, Zhejiang
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for Fall semester admition.
Einddatum Vraag informatie aan