Bachelor of Science in de chemie

Mahidol University International College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de chemie

Mahidol University International College

Bachelor of Science in de chemie


De chemie Major weerspiegelt en is gebouwd op de veranderingen die zich in de discipline zich in de afgelopen decennia. Chemie majors wordt geleerd met volledige nauwkeurigheid van de essentiële, maar de belangrijkste onderwerpen van algemene, organische, anorganische, Analytische en Fysische Chemie. Een trimester wordt toegewezen voor verplichte Quantum Mechanics. Als gevolg van de moderne trends van de chemie kunnen studenten oriënteren hun voorkeur door het selecteren van keuzevakken in fysische, biologische of zelfs industriële / toegepaste chemie.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


Carrièremogelijkheden voor Chemie majors zijn lucratieve posities bij farmaceutische bedrijven, onderzoeks-posities in alle gebieden van wetenschap en industrie en graduate studies. Gouvernementele functies bij de lokale, provinciale en nationale niveaus zijn ook beschikbaar.Daarnaast worden chemici betrokken bij een groot aantal verwante gebieden zoals geneeskunde, tandheelkunde, recht, onderwijs, administratie, technische verkoop, wetenschapsjournalistiek en de illustratieve kunst.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6,0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester. Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie. De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6,0) in te dienen of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.


Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan