Bachelor of Science in de chemie

Chicago State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de chemie

Chicago State University

Chemie Degree Opties

De Bachelor of Science graad in de chemie bestaat uit vier opties:

  • Algemene Chemie: Studenten die deze optie te bereiden voor onderzoek, industriële en gouvernementele carrière of voor graduate studie in de chemie of aanverwante gebieden. Studenten het invullen van deze optie zal een diploma gecertificeerd door de American Chemical Society ontvangen.
  • Industriële chemie: Deze optie biedt studenten voorbereiden op posities in de wetenschap industrieën of in de technische verkoop.
  • Biochemie: Studenten die zich willen voorbereiden voor een loopbaan in het biomedisch onderzoek of de toelating tot de medische, tandheelkundige, of apotheek school krijgen meestal volg deze optie.
  • Secundair Onderwijs Option in de scheikunde: Oplevering van het secundaire Teaching Option in de chemie kwalificeert studenten voor een Illinois Professional Educator License (PEL) met een aantekening voor het onderwijs Science-Chemie voor de rangen 9-12 en een middelbare graad aantekening in het algemeen, de wetenschap en de natuurwetenschap voor rangen 6-8 op voorwaarde dat het programma is voltooid en middelbare graad verklaringen afgegeven door 31 januari 2018, wanneer de nieuwe middelbare graad goedkeuring regels in werking zal treden. Licentiestatus vereist de succesvolle afronding van de Illinois Licensure Tests van Academic Proficiency (TAP) of gelijkwaardig, Science-Chemie Content Area test, en Assessment of Professional Teaching (Secondary 6-12). De secundaire lesprogramma is geaccrediteerd door de National Science Teachers Association (NSTA) en voldoet aan de Illinois State Board of Education (ISBE) standaarden in het wetenschappelijk onderwijs.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,750.00 $ - $ 6,008.00 (Undergraduate: Komen / non-garantie)

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,008 USD
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates