Bachelor Of Science In De Chemie

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Chemie

Mansfield University

Het Department of Chemistry and Physics, gevestigd in het onlangs gerenoveerde campus Science Center, biedt een bachelor of science degree in chemie gecertificeerd door de American Chemical Society. Studenten kunnen kiezen uit facultatieve concentraties in Biochemie, Forensische Wetenschappen en Nanotechnologie.

Studenten kunnen ook het algemene chemieprogramma afronden zonder een concentratie te kiezen. Afgestudeerden met een diploma in de chemie zijn bereid voor carrières in de chemische, farmaceutische, olie- en voedingsindustrie, waar ze vaak in kwaliteitscontrole, onderzoek, verkoop en milieubescherming werkzaam zijn. Afgestudeerden zijn ook goed voorbereid voor geavanceerde studies in de geneeskunde, tandheelkunde, optometrie, octrooirecht en aanverwante beroepen.

Biochemische Concentratie

Studenten die de Biochemie concentratie kiezen, krijgen diepgaande opleiding in traditionele chemische gebieden, gecombineerd met cel- en moleculaire biologie. Afgestudeerden zijn goed voorbereid voor de snel groeiende biotechnologie-industrie of voor verdere studie in chemie, biologie of professionele disciplines zoals medicijnen, tandheelkunde of apotheek. Carrièremogelijkheden zijn beschikbaar in de geneeskunde, de tandheelkunde, de apotheek, de farmaceutische industrie, de biotechnologieindustrie, de voedingsindustrie en de cosmetica-industrie.

Forensische Wetenschap Concentratie

De forensische wetenschap concentratie omvat een kernchemie curriculum gecombineerd met cursussen in strafrecht en fysica die zich richten op de collectie, analyse, interpretatie en presentatie van fysiek bewijs. Studenten ontwikkelen een solide basis in de wetenschappelijke theorie, evenals de laboratoriumvaardigheden die nodig zijn om een ​​forensische wetenschapper te worden. Carrièremogelijkheden voor studenten die deze concentratie afronden, omvatten werkgelegenheid in farmaceutische, biomedische en forensische wetenschappelijke laboratoria. Dit programma is een uitstekende voorbereiding voor afgestudeerde studie in forensische chemie en analytische chemie.

nanotechnologie Concentratie

De concentratie Nanotechnologie is ontworpen voor studenten die een chemieopleiding willen hebben die zich richt op het snel groeiende gebied van nanotechnologie en nanomanufacturing. Het programma omvat een semester van een semester aan de Penn State University's Nanofabrication Laboratory. Carrièremogelijkheden omvatten werkgelegenheid in farmaceutische, biomedische, halfgeleider-, micro-elektronische en opto-elektronische industrieën. Dit programma is een uitstekende voorbereiding voor afgestudeerde studie in solid-state chemie, materialenwetenschappen en micro-elektronica.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates