Bachelor of science in de civiele techniek

Mapúa Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de civiele techniek

Mapúa Institute of Technology

De Civiele Techniek programma is gericht op de hoogste kwaliteit, brede technische, wetenschappelijke en liberale onderwijs aan studenten in staat stellen om zich te kwalificeren voor afgestudeerde of voortgezet onderwijs en het professionele werk in een breed scala van civieltechnische werkzaamheden.

Het keurt een op resultaten gebaseerde leerervaring programma voor structurele engineering, geotechniek, transport engineering, water resources engineering, bouw en ingenieursdiensten en milieutechniek.

stuwkracht van het programma is het creëren en onderhouden van een-uitkomsten gebaseerde educatieve omgeving die afgestudeerden in staat zal stellen om zo succesvol burgerlijk ingenieurs te oefenen voor de vooruitgang van de samenleving en professionaliteit in de techniek de praktijk te bevorderen.

PROGRAMMA onderwijsdoelstellingen

Binnen de vijf jaar na het afstuderen, zal de afgestudeerden van Civiele Techniek programma: i. Ondernomen afzonderlijk of in teams, projecten vermogen om complexe technische problemen op te lossen ii tonen. Had grote betrokkenheid bij projecten die rekening houden met veiligheid, gezondheid, milieu en het algemeen welzijn, onder meer door het vasthouden aan benodigde codes en wetten.

iii. Aantoonbare professioneel succes via promoties en / of functies met toenemende verantwoordelijkheid iv. Demonstreerde een leven lang leren via de voortgang in de richting van de voltooiing van een geavanceerde graad, professionele ontwikkeling / permanente educatie cursussen, of industriële opleidingen v. Tentoongesteld professioneel gedrag en de houding in de techniek de praktijk vi. Geïnitieerd en uitgevoerde acties in de richting van de verbetering van vakmanschap

Resultaten van het programma

een. De mogelijkheid om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek b toe te passen. Vermogen om experimenten te ontwerpen en te voeren, alsmede analyseren en interpreteren c. De mogelijkheid om een ​​systeem, onderdeel of proces te ontwerpen om de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, milieu-, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, maakbaarheid, en duurzaamheid d voldoen. Vermogen om te functioneren op multi-disciplinaire teams e. Vermogen om te identificeren, te formuleren en het oplossen van technische problemen f. Begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid g. Vermogen om effectief te communiceren h. Brede opleiding die nodig zijn om de impact van technische oplossingen in de mondiale en maatschappelijke context ik begrijp. Erkenning van de behoefte aan, en het vermogen om deel te nemen in het leven lang leren j. Kennis van de hedendaagse kwesties k. De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineering tools die nodig zijn voor vakmanschap l gebruiken. Kennis van en inzicht in engineering en management principes, als lid en leider in een team, aan projecten in multidisciplinaire omgevingen te beheren

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Filipijnen - Manilla, National Capital Region
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan