Bachelor of Science in de digitale media design

West Liberty University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de digitale media design

West Liberty University

Digital Media Design is een divisie van Art belangrijke combineren aspecten van kunst, communicatie, business, en digitale media. Studenten studeren met een verscheidenheid aan docenten met expertise in grafisch ontwerp, fotografie, uitgeverijen, video, audio, animatie, webdesign, marketing en zakelijke informatie systemen. Studenten ontwikkelen een breed scala aan communicatieve vaardigheden in visualisatie, communicatie, presentatie, schrijven, en technologie. Deze vaardigheden bieden een uitstekende basis voor een loopbaan in de uitgeverij, grafisch ontwerp, webdesign, multimedia, kunst administratie, kopiëren schrijven, en gespecialiseerde loopbaan in de kunst, design, en digitale media-industrie. Veel lessen worden gehouden in de nieuwe Media Arts Center. Studenten zullen ervaren lezingen, workshops, tutorials en projectwerk. Kansen voor zelfstandig leren en stages zal direct beschikbaar zijn.

Deze graad verbreedt de reikwijdte van de afdeling Art in West Liberty University, zodat studenten de mogelijkheid om een ​​Bachelor of Science in Graphic Design, een Bachelor of Arts in de Kunstwetenschappen Onderwijs, of een Bachelor of Science in de Digital Media Design kiezen. De Afdeling van de Kunst bij West Liberty University is al bestaat uit talentvolle docenten, uitstekende faciliteiten, een prachtige ondersteunend personeel, en studenten die veel zorg over het ontvangen van een kwaliteit van het onderwijs met het oog op de toekomst. De voorgestelde opleiding maakt volledig gebruik van de nieuwe Media Arts Center, zodat studenten de kans om cross-discipline studies ervaren in video en audio productie.

Zal DMD programma studenten in staat zijn om:

  1. Gebruik een verscheidenheid van digitale imaging tools waarmee u nog afbeeldingen die voldoen aan de beginselen van het ontwerp, zoals blijkt uit het passeren van scores op de Art divisie scoren rubrieken te creëren.
  2. Gebruik fotografie en typografie effectief in de ontwikkeling van de grafische lay-outs. Studenten zullen krijgen passeren scores op de Art divisie scoren rubrieken.
  3. Schrijven, storyboard, schieten, en bewerken van video met behulp van professionele video productie technieken. Studenten zullen krijgen passeren scores op de Communications divisie scoren rubrieken.
  4. Score, creëren en bewerken van digitale audio stukken voor gebruik in lineaire en / of multimedia projecten. Studenten zullen krijgen passeren scores op de Music divisie scoren rubrieken.
  5. Schrijven, storyboard, en produceren van websites en animatie voor web levering. Studenten zullen krijgen passeren scores op de Art divisie scoren rubrieken.
  6. Ontwerpen en produceren van een definitieve sluitstuk project dat integreert geleerd digitale technieken uit de divisies van kunst, muziek, en Communicatie. Studenten zullen krijgen passeren scores op de Senior Project scoring rubriek.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Wheeling, West Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates