Bachelor Of Science In De Economie

Singapore Management University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In De Economie

Singapore Management University

LEVERT EEN HOOGGANG ACADEMISCH RIGOR; ZET JE DIENSTEN DOOR HOGE WERKNEMERS

SMU School of Economics Is Singapore's enige instelling die zich toelegt op de wetenschap en kunst van de economie.

Geklasseerd 1e in Azië in de Universiteit van de Economie van de Universiteit van Tilburg, En 4e in Econometrie ter wereld, wordt ons curriculum voortdurend onderzocht en verfrist om studenten uit te dagen om kritisch te denken en problemen op te lossen met logica, kwantitatieve strengheid en praktische vooroordelen.

Onze cursussen variëren van vastgoed economie, gezondheidseconomie, economie op veroudering, economie van de politiek aan majors in actuariële wetenschappen, toegepaste statistieken en maritieme economie concentratie.

Het ontwikkelen van een marktgerichte beleid vereist zachte mensen, communicatie en leiderschapsvaardigheden. Deze worden geëngageerd door ervaringsleer in buitenlandse stages, uitwisselingsprogramma's en community service projecten.

Afgestudeerden genieten van sterke startlonen en indrukwekkende carrières in financiën en bankwezen, productie, verzending, consulting, communicatie, onroerend goed, IT en de publieke sector. Anderen gebruiken hun opleiding op het gebied van economie als de basis voor ondernemend werk of als hun voorgang naar postdoctorale studies in toonaangevende universiteiten over de hele wereld.

Bij SOE vormen we studenten om analytisch, innovatief en klaar te zijn om een ​​impact te maken.

Onze economie opleiding is ontworpen om een ​​sterk begrip van de moderne economische theorie te geven, onafhankelijke gedachte over economisch beleid en problemen op te heffen, de capaciteit voor kwantitatief onderzoek te ontwikkelen en beschrijvende kennis te geven over de lokale en mondiale economie.

Naast het conventionele economie curriculum bieden wij u de flexibiliteit om zich te specialiseren in het Quantitative Economics Track (QET), dat u een competitieve carrièrestoorwaarde in de industrie zal geven.

De BSc (Econ) is een voltijds vierjarig direct verdienstelijk honours programma. Studenten zullen 36 cursussen, een stage en een community service programma moeten voltooien.

De onderscheidende kenmerken van BSC of Economics zijn:

• Het BSc (Econ) programma is breed gebaseerd, biedt flexibiliteit in de keuze van vakken, en biedt tegelijkertijd de student de mogelijkheid om in de economie of de dubbele hoofdvak op andere gebieden te gaan.

• De dubbele hoofdvak in economie en financiën is bijzonder aantrekkelijk voor studenten die een carriere in de financiële sector willen bouwen. Bovendien zijn de studenten in staat om in te schrijven voor de twee graadprogramma's in Economie en Bedrijfskunde, of Economie en Accountancy.

• Studenten die met Honours willen afstuderen, zijn verplicht om een ​​Senior Thesis Seminar cursus af te ronden, die overeenkomt met twee vakken.

• Elke student kan zijn / haar cursussen kiezen volgens zijn / haar gewenste belangen en tempo. Om deze flexibiliteit te verzekeren, worden in elke vakgebied een breed scala aan vakken aangeboden. Gemiddeld lezen studenten 4 tot 5 vakken per kwartaal. Elke student moet minstens 1 studie-eenheid lezen en niet meer dan 5,5 studie-eenheden per kwartaal.

• De BSc (Econ) is een voltijds vierjarig direct verdienstelijk honours programma. Echter, veel studenten kunnen verwachten het programma te voltooien in minder dan 4 jaar met geavanceerde permanente of snelle tracking door enkele cursussen in kwartaal 3 van het academiejaar te nemen. Studenten met een geavanceerde status kunnen tot maximaal zes cursussen worden toegekend.

• Klassen worden bewust gehouden klein, gemiddeld 40 studenten elk. Studenten worden doorlopend beoordeeld door middel van klasdeelname, opdrachten, projecten en examens.

• De school accepteert het Amerikaanse GPA (Grade Point Average) systeem voor gradering. Na de succesvolle afronding van het BSc (Econ) programma worden de BSc-diploma behaald, afhankelijk van hun algemene prestatie:

  • BSc (Econ) Cum Laude (met honours),
  • BSc (Econ) Magna Cum Laude (met hoge honours) of
  • BSc (Econ) summa cum laude (met de hoogste eerbewijzen).

KWANTITATIEVE ECONOMIE TRACK

De Quantitative Economics Track (QET) Is ontworpen om te reageren op de toenemende vraag van industrie, overheid en academie voor afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor technische analyses van economische situaties en problemen. Deze track is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in professionele economen in de overheids- of particuliere sector; Een technisch carriere pad volgen in de industrie; Afgestudeerde studies in economie of financiën; Of gewoon de omvang en diepte van hun kennis vergroten in de kwantitatieve aspecten van de economie.

De keuze van de vakken Economie wordt begeleid om meer nadruk te leggen op de ontwikkeling en toepassing van kwantitatieve methoden. Studenten zullen de meer kwantitatieve internationale economie opties nemen die de opleiding geven om diepgaand te analyseren van internationale handels- en financieringsproblemen, terwijl een dieper basis in economische analyse en een hoger niveau van technische competentie wordt bereikt door middel van geavanceerde opleidingen op de kerngebieden Van de micro-economie, macro-economie en econometrie.

MARITIME ECONOMICS TRACK

De Maritieme Economie Track (MET) Is ontworpen om studenten een onderscheidende voorbereiding te geven op maritieme gerelateerde rollen in de industrie en overheidsorganisaties zoals het Maritieme en Havenbedrijf van Singapore (MPA). Gebaseerd op de fundamenten die in het hoofdvak zijn vastgesteld, ontwikkelt de MET essentiële kennis en contextgerichte vaardigheden die relevant zijn voor de analyse van economische vraagstukken in de maritieme sector. Singapore is een van de geweldige maritieme hubs ter wereld en er is een sterke vraag naar afgestudeerden met deze voorbereiding over een verscheidenheid aan beroepen in de sector. MET studenten hebben toegang tot industriebeurzen en ervaringsleermogelijkheden, waaronder bedrijfsstudies, sitebezoeken, lokale en buitenlandse stageplaatsen en niet-kredietcursussen die door toonaangevende artsen worden aangeboden.

De MET vereist de 5 vakken in de Economics Core en een minimum van 4 vakken in de maritieme economie:

  • Maritime Economics and Shipping Finance
  • Haven Economie en Management
  • Economische aspecten van maritieme wetgeving

Een of meer keuzevakken uit een bepaalde reeks vakken die relevant zijn voor de maritieme industrie.

Naast het voldoen aan de overige eisen voor economie keuzevakken en economie opties, moeten de studenten ook 3 niet-creditcursussen voltooien. Deze cursussen zijn ontworpen om een ​​grondige praktische kennis te geven van belangrijke aspecten van de maritieme industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
24,400 USD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Per jaar, internationale studentenkosten.