Bachelor of science in de economie

Northern Illinois University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de economie

Northern Illinois University

Economie is een interessant en lonend sociale wetenschap die onderzoekt hoe beslissingen worden genomen om de schaarse middelen toe te wijzen. Economie gaat over belangrijke actuele onderwerpen door te focussen op de manier waarop individuen, bedrijven en overheden keuzes maken wanneer zij worden geconfronteerd met een beperkt budget.
Economische kwesties, zoals werkloosheid, groei, vervuiling, en de internationale concurrentie, vul kranten en doordringen politiek. Het gebied van economie gaat ook over persoonlijke kwesties, zoals de lonen, de kosten van levensonderhoud, en belastingen.

Studenten met een interesse in het helpen om problemen en studenten van de samenleving op te lossen met een interesse in het bedrijfsleven zullen genieten van de economie als een belangrijke. Economie is de enige sociale wetenschappen met een eigen permanente federale overheidsdienst (Raad van Economische Adviseurs) en het is de enige sociale wetenschappen waarin een Nobelprijs wordt uitgereikt.

Een belangrijke economie opent vele carrièremogelijkheden. Studenten die belangrijk in de economie bezitten vaardigheden die hoog in het vaandel in de huidige arbeidsmarkt. PayScale enquêtes hebben consequent geplaatst Economics in de top 20 van de majors met betrekking tot medio carrière salarissen, dat is 15 jaar later.
Werkgevers bevoordelen vaak economie majors, omdat deze studenten door middel van een strenge en analytische educatief programma zijn geweest. De NIU Departement Economie kan u voorzien van aanvullende informatie over de tewerkstelling van onze pas afgestudeerden.

Een diploma in de economie is een waardevolle referenties bij het aanvragen van graduate schools in de wet, het bedrijfsleven, of de openbare orde. Hoewel het mogelijk is om de belangrijkste in een verscheidenheid van onderwerpen alvorens naar school in deze gebieden af ​​te studeren, zullen de studenten vinden dat een bachelordiploma in de economie hen voor te bereiden op graduate opleiding beter dan veel andere majors.

Waarom zou ik de belangrijkste in de economie?

Economie is een interessant en lonend gebied van de studie van hoe individuen, bedrijven en overheden te wijzen schaarse middelen. Consumenten en instellingen willen de beste oplossing voor hun behoeften te vinden. Zij moeten het doen met de budgetten en materiaal die ze beschikbaar hebben, maar ze zijn altijd streven naar iets beters. Economie is de discipline die keuzes en prikkels analyseert om de beste oplossingen voor de problemen die voortvloeien uit de beperkingen van beperkte middelen beperkingen te bereiken.

Wanneer u de belangrijkste in de economie, dan heb je alle vormen van economische theorie te bestuderen. Van de micro-economie en macro-economie aan valuta-systemen en zelfs internationale economie, zal je een sterke basis in alle dingen de economie moeten helpen u uw beroep uit te oefenen.

Terwijl je niet zal zich richten op de specifieke kenmerken voor het runnen van een bedrijf, kunnen bepaalde onderdelen van de economie te raken over dit onderwerp. In het algemeen zul je economische systemen op verschillende niveaus waardoor u een grotere breedte van de carrière van opties dan zou een bedrijf belangrijk te bestuderen.

Wat kan ik doen met mijn diploma?

Sommige van de functiebenamingen in het bezit van de economische majors zijn onder andere marktanalist, makelaar, stedenbouwkundige, politiek analist, business voorspeller, wetenschappelijk medewerker en statisticus, onder vele, vele anderen. Tot op zekere hoogte, al deze job vereist de toepassing van de analytische vaardigheden die nodig zijn voor degenen die het bestuderen van de economie.

Onze afgestudeerden hebben werk gevonden met een breed scala aan werkgevers, van banken tot de grote winkel ketens, om accountantskantoren en marktonderzoek bedrijven.

Tot slot, natuurlijk, kunt u een graduate niveau diploma in de economie voort te zetten. Een dergelijke mate, zoals een master of een Ph.D., stelt u in staat om te werken in hogere posities en / of kunt u de economie te onderwijzen.

Carrière?

Employment Outlook voor studenten met een bachelordiploma in economie aan NIU

Studenten overweegt de belangrijkste in de economie vaak vragen: "Welke soorten banen kon ik verwacht met een diploma in de economie te krijgen? ' Onze studenten concurreren met succes voor veel entry-level professionele posities in financiële dienstverlening, marketing, productie, verzekeringen, en vastgoed. Bovendien hebben sommige studenten kiezen om te werken in de publieke sector.

Links voor Economie Majors

NIU Career Services speelt een actieve rol in het helpen NIU leerlingen tijdens het zoeken naar werk en plaatsing procedure, en houdt beide banenbeurzen en Stage Fairs. Daarnaast NIU Career Services gastheer is van de "Northern Illinois University Major WebLinks" met informatie voor studenten, met inbegrip van NIU Major Weblinks voor Economie.

De American Economic Association heeft ook informatie over loopbanen voor studenten met Economics graden op haar site voor studenten.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - DeKalb, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan