Bachelor of science in de elektrotechniek

Arkansas Tech University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of science in de elektrotechniek

Arkansas Tech University

Het is ten zeerste aan te bevelen dat alle nieuwkomers engineering studenten vanaf de herfst van 2017 laptopcomputers kopen. Specificaties van de laptopcomputer zijn op: http://www.atu.edu/engineering/specifications.php.

Het Departement Elektrotechniek biedt een vierjarig diploma aan, dat leidt tot de opleiding Bachelor of Science in Electrical Engineering (BSEE). Het Electrical Engineering Programma is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission of ABET, http://www.abet.org. Onze geaccrediteerde elektrotechniek programma is een van de drie in Arkansas gevestigd bij openbare instellingen.

De eerste twee jaar van het curriculum bevatten de benodigde wetenschappen, wiskunde, ingenieurswetenschappen en computerwetenschappen om de student voor te bereiden op de cursussen op het hoger niveau. De junior en senioren van het traditionele elektrotechniek curriculum bevatten 6 uur technische keuzevakken, 3 uur wiskunde electief en 6 uur elektrotechniek keuzevakken die studenten in staat stellen hun studie te concentreren op een gebied van specialisatie: elektriciteit, besturing en robotica, Of communicatie. Studenten kunnen oefenen en worden gelicentieerd als elektrotechnische ingenieurs wanneer ze afstuderen van ATU's ABET, Inc. Geaccrediteerde elektrotechniek programma.

Het volgende curriculum vertegenwoordigt het studieprogramma en een voorgestelde volgorde voor de bachelor of science in elektrotechniek. De student dient zich ervan bewust te zijn dat niet alle cursussen elk semester worden aangeboden en het bestellen van cursussen is onderhevig aan verandering. Om de planningsproblemen te minimaliseren, moet elke leerling aan het begin van hun junior jaar een speciale sessie met hun adviseur plannen om de overige cursussen te plannen.

Leerplan

De onderstaande matrix is ​​een voorbeeldplan voor alle cursussen die nodig zijn voor deze hoofdvak.

groentje

Vallen De lente
ENGL 1013 Samenstelling I 1 3 ENGL 1023 Samenstelling II 1 3
Schone Kunsten & Geesteswetenschappen 1 3 COMS 2104 Grondslagen van Computer Programmering I 4
CHEM 2124 Algemene Chemie I 4 MATH 2924 Calculus II 4
MATH 2914 Calculus I 4 ELEG 2130 Digital Logic Design Lab 0
ELEG 1011 Inleiding tot de elektrotechniek 1 ELEG 2134 Digital Logic Design 4
TECH 1001 Oriëntatie aan de Universiteit 1
Totaal aantal uren 16 Totaal aantal uren 15
SophomoreVallen De lente
COMS 2203 Grondslagen van Computer Programmering II 3 PHYS 2124 Algemene fysica II T 4
PHYS 2114 Algemene fysica I 4 MATH 2934 Calculus III 4
MATH 3243 Differentiaalvergelijkingen I 3 ELEG 2111 Elektrische Circuits Laboratorium 1
ELEG 2103 Elektrische schakelingen I 3 ELEG 2113 Elektrische schakelingen II 3
ELEG 3133 Microprocessorsystemen Ontwerp 3 ELEG / MATH 3173 Math Methoden voor Ingenieurs 3
Totaal aantal uren 16 Totaal aantal uren 15
JUNIOR

Vallen De lente
ELEG / MCEG 3003 Engineering Modellering en Ontwerp 3 Geschiedenis van de VS 1 3
ELEG 3103 Elektronica I 3 ELEG 3123 signalen en systemen 3
ELEG 3153 Elektrische Machines 3 ELEG 3143 Elektromagnetica 3
Technisch keuzevak 3 3 ELEG 4103 Electronics II 3
Engineering Elective 2 3 MATH Keuzevakken 4 3
Totaal aantal uren 15 Totaal aantal uren 15
Senior

Vallen De lente
Totaal aantal uren Totaal aantal uren
1 Zie passende alternatieven of substituties in "Algemene Opleidingsvereisten".
2 Engineering Elective moet een opleiding van 3000 of 4000 elektrotechniek zijn.
3 Technische keus moet een opleiding zijn van Engineering, MGMT 4203 Project Management, Math of de Wetenschappen (exclusief cursussen bedoeld voor Education Majors). Alle keuzevakken moeten goedkeuring hebben van de afdeling.
4 Moet departementele goedkeuring hebben.

Onvoorwaardelijke Toelatingseisen

Arkansas Tech University onderscheidt niet op basis van kleur, geslacht, ras, leeftijd, nationale herkomst, religie of handicap in een van zijn praktijken, beleid of procedures. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, toelating, werkgelegenheid, financiële hulp of educatieve diensten. Arkansas Tech University voldoet aan alle toepasselijke staats- en federale wetten waaronder, maar niet beperkt tot, titel VI en titel VII van de Civil Rights Act van 1964 zoals gewijzigd, de Wet op de Discriminatie in de Werkgelegenheid van 1967, zoals gewijzigd, Titel IX van de Educatieve Wijzigingen Van 1972, sectie 504 van de wijzigingen van de revalidatiewet van 1974, de wet op de restauratie van burgerrechten van 1987, de wet van de Amerikanen met een handicap van 1990 en de burgerrechtenwet van 1991. Het Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, is aangewezen om de compliance-inspanningen te coördineren.

Belangrijke data
Voorrang voor de lenteaanvraag: 1 januari
Voorkeurstermijn voor de valperiode: 1 augustus

Invoeren van Freshman / New Student:

Nieuwe studenten aan de Technische Universiteit van Arkansas moeten een toelatingsaanvraag indienen, een toelatingsexamen voor een college, een documentatie van de voltooiing van de secundaire eisen en het bewijs van immunisatie die 2 MMR documenteert. Als u gelijktijdig collegegeld hebt, is een officiële transcriptie van die instelling vereist. Voor Creditcard (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB) credit, originele score rapporten of een gecertificeerde kopie van uw middelbare school zal moeten worden ingediend voordat de credit wordt toegekend. Een minimaal criterium voor examenscores en rangpuntsgemiddelde is hieronder vermeld:

  1. Composite ACT score van 19 of hoger, samengestelde SAT score van 990 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1330 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 246. Opmerking: het ACT-schrijven examen is niet vereist voor toelatingsdoeleinden.

Afronding van de afstudeervereisten van een openbare middelbare school, particuliere middelbare school of een thuisschoolprogramma dat een minimum van 2,0 / 4,0 cumulatief hoogtemiddeld en een afronding van het middelbare schoolcurriculum van de universiteit of een minimale GED-score van 600 geeft.
Studenten die dienovereenkomstig hebben behaald op een Advanced Placement (AP), College Level Examination Programme (CLEP), of International Baccalaureate (IB), kunnen credit behalen tegen afstuderen aan de Arkansas Tech University door een kwalificerende score op de examens te ontvangen. Deze credits kunnen voldoen aan de algemene opleidingseisen. AP, CLEP en IB scores moeten op uw aanvraag voor toelating worden gedocumenteerd. Stuur officiële score rapporten of leesbare exemplaren die door je middelbare school worden gelabeld aan het Bureau van toelatingen. Studenten die een International Baccalaureate (IB) hebben behaald dienen hun IB-transcript voor evaluatie in te dienen. Studenten die het Internationale Baccalaureaat Diploma-programma succesvol afronden, kunnen krediet verdienen voor afstuderen aan de Arkansas Tech University.

Freshmen die niet aan onvoorwaardelijke toelatingseisen voldoen, worden voorwaardelijk toegelaten met een minimum samengestelde ACT score van 15, samengestelde SAT score van 830 of hoger op de RSAT schaal van 1600 of een samengestelde SAT score van 1060 op het voormalige SAT examen met een schaal van 2400, of een samengestelde Next Generation ACCUPLACER score van 229, en door een college kern te voltooien met een gemiddelde score van 2,0 / 4,0 punten of een GED score van 600.

Terugkerende student:

Studenten die het afgelopen jaar niet Arkansas Tech hebben bijgewoond of een andere universiteit of universiteit hebben bijgewoond sinds de laatste Technische bijeenkomst, moet een nieuwe toelatingsaanvraag indienen. Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  • Heeft geen andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
    • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
Heeft een andere universiteit bijgewoond sinds hij Tech heeft bijgewoond
  • Cumulatieve Tech GPA van 2,0 of hoger
  • Officiële college transcript (en) documentatie van een cumulatieve college GPA van 2,0 of hoger
  • Moet in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die bijgewoond is

Uitwisselingsstudent:Studenten die de Technische Universiteit van Arkansas niet hebben bijgewoond, dienen een toelatingsaanvraag in te dienen, officiële transcripties van elke instelling die eerder was bijgewoond, en een bewijs van immunisatie.

Als u minder dan 24 credituren overschrijdt, dienen een officiële high school transcript en ACT, SAT of ACCUPLACER scores te worden ingediend. Overdracht studenten met meer dan 24 uur, die geen academisch niveau Engels of wiskunde hebben afgerond, zullen verplicht zijn om test scores in te dienen. Arkansas Tech University herkent transfer krediet van een Amerikaanse instelling, mits de instelling is geaccrediteerd door een van de zes regionale verenigingen van regionale accreditaties en voor cursussen die zijn goedgekeurd voor de overdracht door ADHE via ACTS. Acceptatie van cursuskrediet kan afhangen van de datum waarop de instelling is geaccrediteerd of de datum waarop een cursus is goedgekeurd voor de overdracht door ADHE. Overdrachtskrediet voor coursework van instellingen buiten de VS zal individueel worden overwogen. Studenten die kredietoverdracht van een buitenlandse hogeschool of universiteit willen opzoeken, moeten een geloofwaardigheidsevaluatie afleggen door een bedrijf dat is erkend door de Arkansas Tech University (een lijst van erkende dienstverleners kan worden verkregen in de IMSSO of in het kantoor van de griffier). Overdrachtskrediet, alhoewel geaccepteerd door de universiteit, is niet gegarandeerd van toepassing op het voldoen aan de diplomavereisten voor het specifieke studieprogramma dat door de overdrachtstudent is geselecteerd. Eenmaal toegelaten, zal uw academische adviseur bepalen welke credits in aanmerking komen voor uw diploma.

Gemiddelde punten van de gemiddelde gemiddelde punt zijn hieronder vermeld:

  1. Alle overdrachten moeten in aanmerking komen voor inschrijving bij de laatste instelling die aanwezig is en een cumulatieve college GPA van 2.0 hebben

Als u niet voldoet aan de vereisten voor onvoorwaardelijke toelating of als u meer informatie over een van de bovenstaande informatie nodig hebt, stuur dan een e-mail naar het kantoor van toelatingen op tech.enroll@atu.edu. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 800-582-6953 of (479) 968-0343. Niet-officiële documenten kunnen gefaxeerd worden naar (479) 964-0522. Alle definitieve toelatingsdocumenten dienen te worden verzonden naar:


Arkansas Tech University
Office of Admissions & Student Recruitment
Brown Hall, Suite 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Niet-academische afwijzing
Houd er rekening mee dat academische prestaties niet het enige criterium zijn voor toelating tot de universiteit. De universiteit kan het gedrag en de achtergrond van een persoon evalueren om te bepalen of zij in staat zijn de normen van academisch en professioneel gedrag op de universiteit te handhaven. Een evaluatie kan rekening houden met actueel gedrag en prestatie, evenals ervaringen en acties in het verleden. Eenvoudig kwalificeren voor toelating garandeert geen toelating.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Arkansas Tech University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
4,972 USD
Inwoner (In-State) 22-credit uur Onderwijs; $ 9.944 Niet-inwoner (buiten de staat) 22-credit uur onderwijs
Locations
Verenigde Staten - Russellville, Arkansas
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan